Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Εθνική για τον τραυματισμό του Σλούκα! (Video)

Κίνδυνος να χάσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα!

17 Αυγούστου 2019 12:08
Συναγερμός στην Εθνική για τον τραυματισμό του Σλούκα! (Video)

Αγωνία για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα που κινδυνεύει να χάσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. "Όχι" Σλούκα στον Ολυμπιακό!

Αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου ήταν η διάγνωση των γιατρών της Εθνικής για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα, που δεν θα ταξιδέψει την Τετάρτη για την Κίνα.

Ο τραυματισμός του Έλληνα παίκτη στο χθεσινό ματς με την Ιταλία δεν ήταν αρκετά σοβαρός για να ανησυχήσει την Εθνική ομάδα, δεν είναι όμως και επιπόλαιος. Ο διεθνής γκαρντ έχει αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών της Εθνικής, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσει την την αποστολή της ομάδας για την Κίνα.

Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη (20/8) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Σλούκα: "Έφυγε" από ανακοπή καρδιάς ο πατέρας του!

Λίγο μετά τον δεύτερο τελικό ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και τη Φενέρμπαχτσε, ο Κώστας Σλούκαςενημερώθηκε πως ο πατέρας του “έφυγε” ξαφνικά (ανακοπή καρδιάς) από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Ο Γιάννης Σλούκας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, είχε διαγνωσθεί πριν μήνες με καρκίνο και έκτοτε έδινε τη δική του μάχη για να ξεπεράσει τη νόσο.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, με τον Κώστα Σλούκα να παίρνει ειδική άδεια από τη Φενέρμπαχτσε για να βρεθεί στο πλάι της οικογένεια του.

Καλό παράδεισο στον Γιάννη Σλούκα…

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τι αποκάλυψε ο Κώστας Σλούκας για το δείπνο Τσίπρα – Ερντογάν!

Επικό ποστάρισμα! Και επίσημα "Slouky Luke" ο Κώστας Σλούκας!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share