Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Παγκόσμιο σοκ: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο! (photo)

Τραγικό!

16 Αυγούστου 2019 18:03
Παγκόσμιο σοκ: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο! (photo)

Ένα τυχαίο περιστατικό σε αγώνα για τα προκριματικά του Champions League, ήταν η αιτία για να ανακαλύψει πασίγνωστος ποδοσφαιριστής πως έχει ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Πέθανε πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ! (photo)

Ο διεθνής άσος συγκρούστηκε με αντίπαλο στον αέρα, με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η διάγνωση των γιατρών «πάγωσε» τους πάντες καθώς βρέθηκε ανεύρυσμα στον εγκέφαλό του, κάτι που σημαίνει πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο λόγος για τοιν Ricky van Wolfswinkel, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση και ίσως αναγκαστεί να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 30 ετών...

Σοκ: Νεκρός σε φρικτό δυστύχημα πασίγνωστος ποδοσφαιριστής! (photos)

O διεθνής χαφ πήρε πρόσφατα μεταγραφή για ομάδα της Ινδίας και είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένομε προορισμό την Καλκούτα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο άτυχος παίκτης έπεσε από το τρένο, με την σορό του να εντοπίζεται στο Chhattisgarh, ενώ η αναγνώριση του πτώματος έγινε από το κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του.

Το τραγικό είναι πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο παίκτης είχε πεθάνει από τις 9 Αυγούστου, με την σορό του να εντοπίζεται μόλις πριν λίγες ώρες.

Νεκρός 28χρονος αθλητής!

Σε ηλικία 28 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ρώσος μποξέρ Μαξίμ Νταντάσεφ καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε αγώνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ το βράδυ της 20ης Ιουλίου.

«Ο Μαξίμ πέθανε. Δεν άντεξε η καρδιά του», δήλωσε παράγοντας από την ομάδα των προπονητών του.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Νταντάσεφ αγωνιζόταν στο Οξον-Χιλ στην πολιτεία του Μέριλαντ με τον Πορτορικανό Σουμπριέλ Ματίας, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στην κατηγορία των μεσαίων βαρών (έως 63,5 κιλά) που ορίζει η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBF). Πέθανε ο Ανδρέας Συνοδινός!

Στον 11ο γύρο ο Νταντάσεφ δέχθηκε πλήθος χτυπημάτων, με αποτέλεσμα οι προπονητές του Ρώσου αθλητή να ζητήσουν να σταματήσει ο αγώνας για να μη υποστεί βλάβη η υγεία του. Ωστόσο μετά τον αγώνα ο Νταντάσεφ την ώρα που έφευγε από το ρινγκ ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμάτωμα και ο αθλητής υπεβλήθη σε κρανιοτομή.

Ο Ντατνάσεφ είχε συμμετάσχει ως επαγγελματίας μποξέρ σε 14 αγώνες, σημειώνοντας 13 νίκες (εκ των οποίων 11 νοκάουτ) και υπέστη μία μόνο ήττα αυτό το Σάββατο από τον Ματίας, η οποία ήταν μοιραία. Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ρωσίας είχε κερδίσει το ασημένιο το 2013 και δύο φορές το χάλκινο μετάλλιο (2010, 2012). Ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share