Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νικ Κύργιος show: Έφτυσε προς τον διαιτητή και έφυγε από το γήπεδο λέγοντας «είσαι ένα γαμ… εργαλείο, φίλε»! (video)

Ασυγκράτητος!

15 Αυγούστου 2019 17:26
Νικ Κύργιος show: Έφτυσε προς τον διαιτητή και έφυγε από το γήπεδο λέγοντας «είσαι ένα γαμ… εργαλείο, φίλε»!  (video)

Ασυγκράτητος ήταν για ακόμα μια φορά ο Νικ Κύργιος, αυτή την φορά στο τουρνουά του Σινσινάτι όπου ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, τα έβαλε με τον Ιρλανδό διαιτητή Φέργκους Μέρφι τον οποίο περιέλουσε με... κοσμητικά επίθετα. Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε από το Σινσινάτι!

Η αρχή έγινε στο δεύτερο σετ, όταν του έδωσε ποινή για καθυστέρηση στο παιχνίδι. Λέγοντας κάποια… γαλλικά, ο Κύργιος ζήτησε να αποχωρήσει για την τουαλέτα.

Ο Μέρφι αρνήθηκε το αίτημά του, όμως ο Ελληνοαυστραλός πήρε δύο ρακέτες και προχώρησε προς τα αποδυτήρια.

Η κάμερα τον «έπιασε» να τις χτυπάει στο πάτωμα, ενώ επέστρεψε στο κορτ κρατώντας δύο διαλυμένες ρακέτες.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται να φωνάζει «Είσαι ο χειρότερος διαιτητής. Ο χειρότερος διαιτητής που υπάρχει. Παραιτούμαι», σε άλλη στιγμή τον χαρακτήρισε σκουπίδι και «ντροπή για το άθλημα», ενώ μετά το τέλος του ματς του είπε: «Είσαι ένα γαμ… εργαλείο, φίλε».

Μάλιστα, κάποια στιγμή κάνει κίνηση σαν να φτύνει προς το μέρος του.

Τρομοκρατημένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς! (video)

Ένα μικρό σοκ υπέστη ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν κατά τη διάρκεια ενός βίντεο που «γύριζε» σε βόλτα με το ηλεκτρονικό του πατίνι (skateboard) παραλίγο να συγκρουστεί με μια Rolls Royce! Τρελά ερωτευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς; Ποια είναι η γυναίκα που του "έκλεψε" την καρδιά;

Στο συγκεκριμένο βίντεο, που προορίζεται για το γνωστό vlog του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίζεται να κυκλοφορεί αμέριμνος με το πατίνι του, απολαμβάνοντας μια μεγάλη βόλτα στο Μονακό.

Σε ανύποπτο χρόνο, ωστόσο, και ενώ κινείται πάνω σε ειδική λωρίδα μέσα σε τούνελ, στο διάβα του… πετάχτηκε μια θηριώδης Rolls Royce, που χρειάστηκε να φρενάρει απότομα για να μη χτυπήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Τρομοκρατήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

«Τι στο διάολο μόλις συνέβη» εμφανίζεται να λέει, εμφανώς τρομοκρατημένος, δευτερόλεπτα μετά το παρολίγον ατύχημα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το κρίσιμο σημείο της παρολίγον σύγκρουσης βρίσκεται μετά το όγδοο λεπτό:

«Αυτός ο μαλ... με έχει γαμ..., γαμ... το σπίτι του»! Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Έχασε τον έλεγχο ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα με τον Μπασιλασβίλι. Αφορμή η διαφωνία ανάμεσα σε επόπτη και διαιτητή και ο πόντος που τελικά έχασε.

Συγκεκριμένα, στο τρίτο σετ, σε σετ πόιντ, ο διαιτητής έδωσε μέσα σε σερβίς του Τσιτσιπά και ο επόπτης γραμμής άουτ. Ο πόντος επαναλήφθηκε αλλά τον έχασε ο Τσιτσιπάς που έγινε έξαλλος καθώς έτσι ο Μπασιλασβίλι γλίτωσε το μπρέικ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share