Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ: Η «Αγγλική βοήθεια» στον Αγιαξ που έφερε εκνευρισμό και απογοήτευση (photos-video)

Έντονες διαμαρτυρίες από τον Δικέφαλο

14 Αυγούστου 2019 10:14
ΠΑΟΚ: Η «Αγγλική βοήθεια» στον Αγιαξ που έφερε εκνευρισμό και απογοήτευση (photos-video)

Η λήξη της αναμέτρησης στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» θα μπορούσε να βρει τους παίκτες του ΠΑΟΚ στα ουράνια, έχοντας στα χέρια μια μεγάλη πρόκριση από του Άγιαξ, όμως αντ' αυτού, βρήκε τους περισσότερους να περιβάλλουν τον διαιτητή της αναμέτρησης Κρεγκ Πόουσον, όντας εκνευρισμένοι από την συνολική διαχείριση της αναμέτρησης, με αποκορύφωμα μερικές από τις αποφάσεις του που τη «σημάδεψαν». Πέθανε πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ! (photo)

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον ΠΑΟΚ να καλείται να διαχειριστεί τον εκνευρισμό και τη πικρία που άφησε η ήττα με 3-2 στο Άμστερνταμ, κυρίως για το τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε.

Ο Χοσέ Κρέσπο, στη πρώτη του τοποθέτηση, μέσω Instagram, έδωσε υπόσχεση για μια ηχηρή συνέχεια, ο Αντρέ Βιεϊρίνια αποθέωσε τους συμπαίκτες του για την προσπάθεια και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, και νυν Ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης, έριξε ευθείες βολές στην UEFA.

Η αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση, σημείωνε, μεταύ άλλων, τα εξής:

«Ο ΠΑΟΚ πήγε στην Ολλανδία να παίξει και να πάρει την πρόκριση. Και το έκανε. Ανάγκασε τους νταμπλούχους Ολλανδίας να φοβηθούν, να ιδρώσουν, να αγχωθούν και να ζητήσουν κάθε δυνατή βοήθεια. Θεμιτή και αθέμιτη για να πάρουν μια πρόκριση. Τουλάχιστον στην Premier League μπήκε το VAR. Στα προκριματικά του Champions League όχι ακόμα. Και μια έκπληξη(;) αποφεύχθηκε. Ο Αίντας χρειάστηκε δύο πέναλτι, ενώ πήρε τρία και μία κεφαλιά του Ταλιαφίκο σε ένα κόρνερ που δεν έπρεπε να εκτελεστεί ποτέ για να καταφέρει να ανατρέψει το υπέροχο γκολ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και να πάρει αυτός το εισιτήριο για τα Play Offs του UEFA Champions League. Η ιστορία έγραψε ο Άγιαξ χρειάστηκε μία αγγλική χείρα βοηθείας για να πάρει μία αγχωτική πρόκριση στα Play Offs του Champions League και ότι ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε πολύ. Γεγονός που θα το δούμε στη συνέχεια της σεζόν, που μόλις άρχισε».

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ!

Οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα!

Κοίταξε στα μάτια τον «Αίαντα» ο ΠΑΟΚ!

Ένας διπρόσωπος ΠΑΟΚ (εξαιρετικός στο 1ο ημίχρονο, εξαφανισμένος στο 2ο) ήρθε ισόπαλος με τον Άγιαξ στην Τούμπα και θα διεκδικήσει την πρόκριση στα πλει οφ του Champions League, την επόμενη εβδομάδα, στο Αμστερνταμ. Θρήνος για Έλληνα ποδοσφαιριστή: Αυτοκτόνησε η κόρη του!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Ζιγιές εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και πλάγια με κατεύθυνση προς την εστία, με τον Γιαννούλη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα.

Από το 25′ και μετά ο ΠΑΟΚ άρχισε να αμύνεται καλύτερα! Ο Άκπομ έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 32΄ μετά από ασίστ του Γιαννούλη, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Μάτος σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αγνώριστος και ισοφαρίστηκε στο 57ο λεπτό με τυχερό γκολ του Χούντελαρ. Έκτοτε δεν έδειξε ποτέ να συνέρχεται από αυτό το γκολ, ο Αγιαξ έχασε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2.

Πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο Άμστερνταμ, στις 13 Αυγούστου.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Εσίτι, Καντουρί, Ζαμπά (79′ Στοχ), Μπίσεσβαρ (73′ Αουγκούστο), Πέλκας (64′ Λημνιός), Άκπομ.

ΑΓΙΑΞ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονανά, Βέλτμαν, Μαρτίνεθ, Σουρς, Ταλιαφίκο, Μαζραουί (82′ Μάριν), Φαν Ντε Μπεκ, Μπλιντ, Ζιγιές (83′ Νέρες), Ντόλμπεργκ (33′ Χούντελαρ), Τάντιτς.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Champions League: Η προετοιμασία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τις ρεβάνς της Τρίτης!

Κοίταξε στα μάτια τον «Αίαντα» ο ΠΑΟΚ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share