Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προκριματικά Champions League: Με πάθος για το θαύμα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγιαξ!

Σέντρα στις 21:30 στο Άμστερνταμ

13 Αυγούστου 2019 14:08
Προκριματικά Champions League: Με πάθος για το θαύμα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγιαξ!

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον ΠΑΟΚ, που απόψε αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, στη ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Κοίταξε στα μάτια τον «Αίαντα» ο ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει τη νίκη στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» απέναντι στους Ολλανδούς, μετά το ισόπαλο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη, πιστεύοντας ακράδαντα πως μπορεί να πετύχει τον στόχο του και να προκριθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Η σέντρα στον αγώνα θα δοθεί στις 21:30 με διαιτητή τον 40χρονο Αγγλο Κρεγκ Πόουσον. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Λι Μπετς, Ιαν Χούσιν και 4ος διαιτητής ο Αντριου Μαντλέι.

Οι «εκπλήξεις» του Φερέιρα θα ξεκαθαρίσουν λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Άγιαξ. Και αυτό διότι και πάλι φαίνεται ως περισσότερο το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Δικέφαλος με το ίδιο σχήμα με αυτό που επιλέχθηκε στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας. Ίσως να αλλάξουν ρόλοι ανάμεσα σε Μπίσεσβαρ και Πέλκα, ίσως να αλλάξει ένας στους πρώτους έντεκα, αλλά φαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν πολλές διαφοροποιήσεις στο σχήμα του ΠΑΟΚ.

Κυρίως στα μετόπισθεν φαίνεται να είναι δεδομένη η παρουσία του Πασχάλακη κάτω από τα δοκάρια και των τεσσάρων στην άμυνα: Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη. Ο Φερέιρα περίμενε όλες αυτές τις ημέρες τον Καντουρί για να τον χρησιμοποιήσει πιθανότατα και πάλι δίδυμο με τον Εσίτι, αφού κανείς άλλος μέσος του δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Νιγηριανού.

Οι φίλαθλοι του Άγιαξ εκτιμάται πως θα γεμίσουν ασφυκτικά τις κερκίδες της «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα». Την αναμέτρηση πρόκειται να παρακολουθήσουν από κοντά και περίπου 2.000 φίλοι του ΠΑΟΚ.

Στην επίθεση ο Τσούμπα Άκπομ έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Άγιαξ και απομένουν οι τρεις που θα κινούνται γύρω του. Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Ζαμπά έχουν προβάδισμα να ξεκινήσουν αλλά αν υπάρξει αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα πιθανότατα θα αφορά σε αυτές τις θέσεις τις επίθεσης.

Προκριματικά Champions League: Ετοιμος να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπασακσεχίρ!

Να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την Μπασακσεχίρ, στις 21:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Champions League: Η προετοιμασία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τις ρεβάνς της Τρίτης!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως παρακαταθήκη το 1-0 της Τουρκίας και ευελπιστούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν την πρόκριση. Κανείς δεν θεωρεί στους Πειραιώτες ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο, καθώς οι Τούρκοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα προσπαθήσουν να πετύχουν ένα γκολ. Αυτό, όμως, με βάση την εικόνα του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν θα είναι!

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έχουν δείξει ότι δεν δέχονται γκολ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στα τρία επίσημα ματς έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία του Σα.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Ποντένσε μπορεί να μη γυμνάστηκε τη Δευτέρα, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα, μια και έχασε την προπόνηση για προληπτικούς λόγους. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει την ίδια 11άδα. Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει τους: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ποντένσε και Γκερέρο. Πάντως, υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσει ο Ραντζέλοβιτς, με στόχο να δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα.

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες, καθώς στο πρώτο ματς αποβλήθηκαν οι Καχβετσί και Σεντζού, ενώ και ο τεχνικός της Μπασακσεχίρ, Οκάν Μπουρούκ, θα δει τη ρεβάνς από την εξέδρα, μετά τη χθεσινή τιμωρία που του επέβαλε η UEFA για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή της αναμέτρησης της περασμένης εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη. Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης θα είναι ο Μπόμπι Μάντεν. Βοηθοί του Μάντεν θα είναι οι συμπατριώτες του Ρος και Ρουμ, με τέταρτο τον Άτικεν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Champions League: Η προετοιμασία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τις ρεβάνς της Τρίτης!

Κοίταξε στα μάτια τον «Αίαντα» ο ΠΑΟΚ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share