Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύο μετάλλια η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο!

Εξαιρετικές διακρίσεις!

11 Αυγούστου 2019 13:30
Δύο μετάλλια η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η στάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο που πραγματοποιήθηκε στην Ουκρανία, με την Ελλάδα να κατακτά δύο μετάλλια. Να σας θυμίσουμε τον "Χρυσό" Μίλτος Τεντόγλου στο Μπίνγκοτζ!

Η Κατερίνα Πιτσιάβα στέφθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια στα +70κ., ενώ ο Γιώργος Κουλοχίδης κατέκτησε το χάλκινο στα 80κ.

Η Πιτσιάβα ήταν απλά ασυναγώνιστη και έφτασε με σχετική άνεση στο πρώτο σκαλί του βάθρου! Νίκησε διαδοχικά τις Φρίσεθ (Νορβηγία) με 3-1, Γκότφριντ (Ουκρανία) με 3-1, Μπετάνζο (ΗΠΑ), 3-0 και Κοβάλσκα (Ουκρανία) με 4-0 και ακούστηκε ο Εθνικός μας ύμνος!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιώργος Κουλοχίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε από τους Μιχαίλοφ (Ουκρανία) με 1-0 και Πονομένκο (Ουκρανία) με 3-0, αλλά οι νίκες επί των Ζάλοβα (Ουκρανία) με 3-1 και Αμπντιμαζίτ (Κιργιζία) με 2-0 του έδωσαν το χάλκινο μετάλλιο.


Άτυχος στάθηκε στα +90κ. ο Γιάννης Καργιωτάκης, ο οποίος έχασε το μετάλλιο λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Απέναντι στον Ζακαρίεφ (Ουκρανία) ήρθε 1-1, αλλά η ισοπαλία δεν τον ευνόησε.

Το πήρανε! «Χρυσές» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα οι Μ. Κυρίδου και Δ. Τσαμοπούλου!

Οι Αννέτα Κυρίδου και Δήμητρα Τσαμοπούλου κατάκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23, στο διπλό σκιφ των κοριτσιών.

Οι δυο Ελληνίδες τερμάτισαν σε πρώτες με 7.04.20 ενώ στη 2η θέση βρέθηκαν οι δυο Αυστραλές με 7.07. 77 και στην 3η οι δυο Ουγγαρέζες με 7.11.68.

Άλλο ένα χρυσό ελληνικό μετάλλιο! Στην κορυφή ο Χρήστος Βολικάκης!

Το ελληνικό δίδυμο ήταν ασυναγώνιστο και χάρισε στη χώρα μας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο και το τρίτο συνολικά στη διοργάνωση, έως τώρα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τεντόγλου: "Χρυσός" στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου!

Βούλα Παπαχρήστου: Το «ασημένιο» άλμα της!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share