Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Ο Τζακ Ρόντγουελ φημολογείται ότι βρίσκεται στην Αθήνα!

Βρίσκονται κάτω από συζητήσεις για το οικονομικό!

5 Αυγούστου 2019 19:39
Παναθηναϊκός: Ο Τζακ Ρόντγουελ φημολογείται ότι βρίσκεται στην Αθήνα!

Ο Τζακ Ρόντγουελ φημολογείται ότι βρίσκεται στην Αθήνα και συζητάει με τον Παναθηναϊκό για το αν θα είναι στο Τριφύλλι! Ο 28χρονος Άγγλος αμυντικός μέσος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Νίκου Νταμπίζα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού και κάποιες πληροφορίες τον... φέρνουν Αθήνα για συζητήσεις.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους δεν επιβεβαιώνουν το ταξίδι του παίκτη, τονίζοντας πως ο Ρόντγουελ, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπλάκμπερν, έχει προταθεί και εξετάζεται.

Ο Άγγλος μέσος έκανε πολύ καλό όνομα στην Έβερτον, με αποτέλεσμα να ακουστεί για όλα τα μεγάλα κλαμπ της Αγγλίας. Κατέληξε τελικά στη Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες και στη συνέχεια πήγε στη Σάντερλαντ, με την οποία μάλιστα ήρθε σε σύγκρουση γιατί «έκατσε» στο συμβόλαιό του μετά τον υποβιβασμό της ομάδας.

Πέρυσι, έπαιξε στη Μπλάκμπερν, όπως αναφέραμε πριν και πλέον αναζητά μια ομάδα που θα τον βοθήσει να κάνει restart στην καριέρα του, καθώς είναι ακόμα σε καλή ηλικία.

Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό!

Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό! Ο Παναθηναϊκός θρηνεί τον χαμό μίας εμβληματικής μορφής της "πράσινης" οικογένειας.

Ο Στέφανος Αρών έφυγε από τη ζωή σήμερα (5/8) σε ηλικία 83 ετών. Δυστυχώς όμως σήμερα πέθανε και ο Νίκος Καϊμπαλίδης!

Ο επί σειρά ετών φροντιστής στο τμήμα του μπάσκετ έχασε τη δύσκολη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα υγείας και ήταν τετραπληγικός.

Ο «αιώνιος» φίλαθλος της ομάδας, ο οποίος άφησε το στίγμα του στον σύλλογο και στο οπαδικό του κίνημα, άφησε την τελευταία του πνοή στις 5 Αυγούστου, με την οικογένεια του Παναθηναϊκού να είναι φτωχότερη.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share