Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό!

Ο θάνατος που σκόρπισε θλίψη στο Τριφύλλι!

5 Αυγούστου 2019 14:06
Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό!

Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό! Ο Παναθηναϊκός θρηνεί τον χαμό μίας εμβληματικής μορφής της "πράσινης" οικογένειας.

Ο Στέφανος Αρών έφυγε από τη ζωή σήμερα (5/8) σε ηλικία 83 ετών. Δυστυχώς όμως σήμερα πέθανε και ο Νίκος Καϊμπαλίδης!

Ο επί σειρά ετών φροντιστής στο τμήμα του μπάσκετ έχασε τη δύσκολη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα υγείας και ήταν τετραπληγικός.

Ο «αιώνιος» φίλαθλος της ομάδας, ο οποίος άφησε το στίγμα του στον σύλλογο και στο οπαδικό του κίνημα, άφησε την τελευταία του πνοή στις 5 Αυγούστου, με την οικογένεια του Παναθηναϊκού να είναι φτωχότερη.

Πέθανε πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ! (photo)

Μια μεγάλη μορφή του ποδοσφαίρου, με θητεία στους πάγκους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής. Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε ο προπονητής των Ολυμπιονικών!

Ο λόγος για τον Σουηδό τεχνικό Γκίντερ Μπένγκστον, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από βαριά ασθένεια και απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών.

Ο Μπένγκστον ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1988 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 1988 και το 1989, το Σούπερ Καπ το 1988, ενώ έφυγε μετά από επτά αγωνιστικές τη σεζόν 1989-90.

Τη σεζόν 1996-97 διετέλεσε προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά η πορεία του ήταν μικρή, καθώς έκατσε στον πάγκο μόνο για 10 παιχνίδια. Ο απολογισμός του ήταν 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ αποχώρησε μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με 5-0.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share