Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ροναντίλνιο: Η απομυθοποίηση ενός θρύλου! Τι συμβαίνει σήμερα στη ζωή του;

Απίστευτα χρέη, απαγόρευση εξόδου από τη Βραζιλία και κατάσχεση των 57 ακινήτων του!

31 Ιουλίου 2019 13:27
Ροναντίλνιο: Η απομυθοποίηση ενός θρύλου! Τι συμβαίνει σήμερα στη ζωή του;

Το χαμογελαστό παιδί του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη... κλωτσάει ό,τι έχτισε τόσα χρόνια παίζοντας ποδόσφαιρο, μιας τα χρέη του τον έχουν «πνίξει»!

Πολύ δύσκολη φαίνεται πως είναι η ζωή για τον δύο φορές κορυφαίο παίκτη του κόσμου, Ροναλντίνιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Folha», ο Βραζιλιάνος είδε το δικαστήριο του Ρίο να του έχει κατασχίσει τα 57 ακίνητά του σε Σαν Πάολο και Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Ρόνι οφείλει 2,63 εκ. δολάρια, χρήματα που αφορούν φόρους ακίνητης περιουσίας και συλλογής οικιακών απορριμμάτων.

Παράλληλα του έχει κατασχεθεί τόσο το βραζιλιάνικο όσο και το ισπανικό διαβατήριο και δεν μπορεί να βγει από τη χώρα.

Ο αδερφός του Ρομπέρτο ντε Ασίς είχε χτίσει ένα ράντσο στη λίμνη Γκουαιάμπα, όπου υπάρχει πρόβλημα με την οικολογική άδεια της προβλήτας μήκους 142 μέτρων.

Τον Ιανουάριο του 2012 το δκαστήριο διέταξε την καταδάφιση του ακινήτου, αλλά στη δίκη δεν ήταν ούτε ο Ροναλντίνιο ούτε ο αδερφός του.

Σήμερα, υπολογίζεται πως τα χρέη έχουν εκτοξευχθεί σε 7,88 εκατομμύρια δολάρια λόγω των καθυστερούμενων δόσεων οφειλών και άλλων χρεών.

Τρεις "Έλληνες" στους 8 του Κόπα Άφρικα!

Η φάση των 16 του Κόπα Άφρικα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πλέον γνωρίζουμε τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν για μία θέση στα ημιτελικά. Μέσα σε αυτά υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού αγωνίζονται 3 ποδοσφαιριστές του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών έχουν ως εξής:

Σενεγάλη - Μπενίν (10/7, 19:00)

Νιγηρία - Νότιος Αφρική (10/7, 22:00)

Ακτή Ελεφαντοστού - Αλγερία (11/7, 19:00)

Μαδαγασκάρη - Τυνησία (11/7, 22:00)

Ο πρώτος αγώνας θα φιλοξενήσει την μάχη του Παπέ Αμπού Σισέ (Ολυμπιακός) με τον Μοϊσέ Αντιλεού (Λεβαδειακός), ενώ στην Τυνησία αγωνίζεται ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, Γιασίν Μεριά.

Gold Cup: Το Μεξικό "αφεντικό" σε Κ. και Β. Αμερική!

Χτες δεν ανέδειξε μόνο η Νότια Αμερική την πρωταθλήτρια χώρα της, αλλά και η Κεντρική και Βόρεια Αμερική. Στον τελικό του Gold Cup, το Μεξικό επικράτησε με 1-0 και κέρδισε το τρόπαιο για 11η φορά στην ιστορία του.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις ΗΠΑ να μπαίνουν πιο δυνατά και να χάνουν την πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης με τον Τζόσι Άλτιντορ, το πλασέ του οποίου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκιγιέρμο Οτσόα. Το Μεξικό αντέδρασε, έχασε 2-3 καλές στιγμές, ενώ δεν έλειψε κι η ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Μετά το 60' το Μεξικό πήρε ξεκάθαρα τα ηνία του ματς, πίεσε για το γκολ και είδε τους κόπους του να αποδίδουν καρπούς στο 73ο λεπτό, όταν ο Τζόναθαν ντος Σάντος έκανε το σουτ στην κίνηση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι ΗΠΑ προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και να στείλουν το ματς έστω στην παράταση, αλλά όποτε χρειάστηκε, ο Οτσόα δήλωσε παρών κι αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Copa America: Θρίαμβος της Βραζιλίας!

Επιστροφή βόμβα στον πάγκο του Άρη!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share