Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός-Πλζεν 4-0: Πανηγυρική νίκη και πρόκριση! (Video)

Και τώρα η Μπασάκσεχιρ!

31 Ιουλίου 2019 09:47
Ολυμπιακός-Πλζεν 4-0: Πανηγυρική νίκη και πρόκριση! (Video)

Με μία εξαιρετική εμφάνιση πέρασε στον επόμενο γύρο του Champions League ο Ολυμπιακός, απέναντι στην Πλζεν. Μέσι: Χαμός σε κλαμπ! Ξύλο μεταξύ του Αργεντινού σταρ και θαμώνα (video)

Ο Ολυμπιακός πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ξεσπώντας στο β’ ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου διέλυσε την αντίπαλο του, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ/

Ο Γκιγιέρμε άνοιξε το δρόμο στο 51′, ο Γκερέρο έδιωξε το άγχος σκοράροντας στο 70′ για να ακολουθήσει το αυτογκόλ του Ρέζνικ στο 73′ και ο Σεμέδο ολοκλήρωσε τον θρίαμβο στο 82′ – Η τουρκική Μπασάκσεχιρ η επόμενη αντίπαλος των «ερυθρόλευκων»

Για 50 λεπτά η Βικτόρια Πλζεν ή για να ακριβολογούμε ο Χρούσκα κι η αστοχία των παικτών του Ολυμπιακού είχαν κρατήσει σε… αγωνία το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά το γκολ του Γκιγιέρμε στο 51′ έδωσε τέλος στη σεμνή τελετή.

Ο καταιγιστικός από τα πρώτα δευτερόλεπα Ολυμπιακός, είχε δοκάρι στο 2′, είχε 11 τελικές στο πρώτο ημίχρονο, 8 εκ των οποίων στην εστία (!!!) με τους παίκτες του να κάνουν ήρωα τον Χρούσκα, ενώ στο ίδιο διάστημα οι Τσέχοι απείλησαν μόνο μία φορά.

Στις δύο τελικές που είχαν, μόνο το σουτ του Χροσόφσκι στο 24′ (κόντραρε στον Γκιγιέρμε) ήταν αυτή που ανησύχησε και ήταν φανερό ότι ο Ολυμπιακός από αυτήν την ομάδα μόνο με αυτοκτονία θα αποκλειόταν…

Με τον κόσμο όμως να στηρίζει ασταμάτητα την προσπάθεια των παικτών του Μαρτίνς, στο δεύτερο ημίχρονο παρά την κούραση, αφού ας μη ξεχνάμε ότι είμαστε στις αρχές του περιόδου, ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το ματς σε ένα ατελείωτο πάρτι.

Ο Γκιγιέρμε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έλυσε το γόρδιο δεσμό του γκολ και στο 70′ ο Γκερέρο με εκπληκτική ατομική προσπάθεια και άψογο πλασέ πέτυχε το 2-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα από την κεφαλιά του Γκιγιέρμε και την περίεργη καραμπόλα στο σώμα του Ισπανού και του Ρέζνικ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Πλζεν…

Όλα πλέον είχαν τελειώσει κι απλά ήρθε ο Σεμέδο για να βάλει το κερασάκι στην ερυθρόλευκη τούρτα σκοράροντας από κοντά στο 82′ για το τελικό 4-0.

Δύσκολες ώρες για τον Μαραντόνα: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο!

Στο νοσοκομείο ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τη φωτογραφία του θρυλικού ποδοσφαιριστή να σοκάρει!

Για ποιο λόγο νοσηλεύτηκε και τι του συνέβη;


Τα προβλήματα υγείας του Ντιέγκο Μαραντόνα είναι κατά καιρούς πολλά. Έπεσε σε κώμα ο Μαραντόνα!

Αυτή τη φορά βρέθηκε στο νοσοκομείο λόγω αρθριτικών προβλημάτων στο γόνατο και έπρεπε να υποβληθεί σε προσθετική επέμβαση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share