Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Κρατάει οριστικά τον Ίαν Βουγιούκα!

Ο Ίαν Βουγιούκας παραμένει στον Παναθηναϊκό!

25 Ιουλίου 2019 22:11
Παναθηναϊκός: Κρατάει οριστικά τον Ίαν Βουγιούκα!

Ο κύβος ερρίφθη και ο Ίαν Βουγιούκας συνεχίζει στον Παναθηναϊκό, ύστερα από απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA.

Συνεχίζει στο «τριφύλλι» ο Ίαν Βουγιούκας. Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως οι «πράσινοι» θέλουν να δυναμώσουν το ελληνικό τους στοιχείο και ο Βουγιούκας θα παραμείνει... κάτοικος Αθήνας για λογαριασμό των νταμπλούχων Ελλάδας.

Η υπόθεση του έμπειρου σέντερ, που έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, συζητήθηκε μεταξύ της διοίκησης και του επιτελείου. Όλοι συμφώνησαν πως ο Βουγιούκας μπορεί να βοηθήσει και την νέα σεζόν και για τον λόγο αυτό ο 34χρονος θα συνεχίσει στο ΟΑΚΑ.

Την περσινή σεζόν ο ύψους 2,10μ. παίκτης έδωσε 4,1 πόντους και 1,9 ριμπάουντ ανά ματς και βοήθησε σε κρίσιμα σημεία της σεζόν. Παράλληλα, η συμπεριφορά του εντός των αποδυτηρίων ήταν άψογη και είχε νοοτροπία σωστού... παλιού.

Στη θέση «5», λοιπόν, μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη, τον Τζέικομπ Ουάιλι και τον Μπεν Μπέντιλ, που ενδέχεται να κατεβαίνει και στο «4», ο Παναθηναϊκός θα έχει την νέα σεζόν και τον Βουγιούκα.

Στον Παναθηναϊκό και ο Μολό!

Σε συμφωνία με τον Γάλλο εξτρέμ, Γιοάν Μολό, για δύο χρόνια έφτασε ο Παναθηναϊκός.

Μεταγραφικού ντεμαράζ συνέχεια στον Παναθηναϊκό που μετά την απόκτηση των Κολοβού, Νούνες και Ζαχίντ, έφτασε σε οριστική συμφωνία και με τον Γάλλο εξτρέμ Γιοάν Μολό για συμβόλαιο δύο ετών. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται την Παρασκευή να βρίσκεται στην Ολλανδία έτσι ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή που πραγματοποιεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και όταν η ομάδα επιστρέψει στην Αθήνα, ο Μολό θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Πήρε Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός!

Υπενθυμίζεται πως προ κάποιων ημερών ο Μολό είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε συναντηθεί με τονΝίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη περνώντας μία άτυπη... συνέντευξη. Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων είχε μείνει ικανοποιημένος από όσα άκουσε από τον Γάλλο και ενώ όλοι περίμεναν την κατάληξη της υπόθεσης, αυτή έμοιαζε να έχει «παγώσει».

Όλα αυτά μέχρι και πριν λίγη ώρα που έγινε γνωστό επίσημα από την πράσινη ΠΑΕ πως ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον παίκτη. Να σημειωθεί πως ο Μολό που έκλεισε πριν λίγες ημέρες τα 30 του χρόνια, στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στη ρωσική Σαμάρα, ενώ το δεύτερο εξάμηνο με τη φανέλα της γαλλικής Σοσό στη Ligue 2.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share