Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο γκολ από την σέντρα ο Χάρι Κέιν! (Video)

Κόντρα στην Γιουβέντους!

21 Ιουλίου 2019 17:33
Απίστευτο γκολ από την σέντρα ο Χάρι Κέιν! (Video)

Η Τότεναμ πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Γιουβέντους στο πλαίσιο του International Champions Cup. Για να τα καταφέρει, όμως, χρειάστηκε μία απίστευτη γκολάρα του Χάρι Κέιν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Άγγλος επιθετικός πήρε την μπάλα στη σέντρα και με ένα τρομερό γκολ την έστειλα στα δίχτυα του Βόιτσεχ Στσέζνι, o οποίος ήταν εκτός τέρματος.

Βγαίνει από την εντατική ο Κούζμιτς!

Ευχάριστα τα νέα που μεταδίδει ο Ερυθρός Αστέρας για την κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς, μία εβδομάδα μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Ο μπασκετμπολίστας είναι σε θέση εδώ και δύο ημέρες να επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα.

Στη νεότερη ενημέρωση των ερυθρολεύκων επισημαίνεται ότι υπάρχει διάχυτη ικανοποίηση από την πλευρά των γιατρών για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα, ενώ γίνεται αναφορά στο γεγονός πως τη Δευτέρα (22/7) ο παίκτης θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ουσιαστικά έχει ξεφύγει από κάθε κίνδυνο για την υγεία του, εστιάζοντας από εδώ και στο εξής στο κομμάτι της πλήρους αποκατάστασης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Europa League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων!

Θρίαμβος της Εθνικής Πόλο κόντρα στις ΗΠΑ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share