Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βγαίνει από την εντατική ο Κούζμιτς!

Μετά από μία εβδομάδα!

21 Ιουλίου 2019 16:38
Βγαίνει από την εντατική ο Κούζμιτς!

Ευχάριστα τα νέα που μεταδίδει ο Ερυθρός Αστέρας για την κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς, μία εβδομάδα μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Ο μπασκετμπολίστας είναι σε θέση εδώ και δύο ημέρες να επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα.

Στη νεότερη ενημέρωση των ερυθρολεύκων επισημαίνεται ότι υπάρχει διάχυτη ικανοποίηση από την πλευρά των γιατρών για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα, ενώ γίνεται αναφορά στο γεγονός πως τη Δευτέρα (22/7) ο παίκτης θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ουσιαστικά έχει ξεφύγει από κάθε κίνδυνο για την υγεία του, εστιάζοντας από εδώ και στο εξής στο κομμάτι της πλήρους αποκατάστασης.

Βαρύ πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: Ο θάνατος που βύθισε στο πένθος!

Στο πένθος «βυθίστηκε» το ευρωπαϊκό μπάσκετ καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο Τζερμέιν Μάρσαλ, ο οποίος είχε περάσει κι από την Κηφισιά.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στη Ναντ, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Μάρσαλ ήταν μόλις 28 ετών και μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στη χώρα μας για λογαριασμό της Κηφισιάς τη σεζόν 2015-16. Από εκείνο το πέρασμα οι περισσότεροι θυμούνται το αυτοκαλάθι που είχε σημειώσει στον δεύτερο προημιτελικό με τον Άρη, στέλνοντας το ματς στη δεύτερη παράταση.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Europa League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων!

Θρίαμβος της Εθνικής Πόλο κόντρα στις ΗΠΑ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share