Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Διάσημη αθλήτρια σημάδεψε με όπλο την πρώην της!

Σάλος στο WNBA!

18 Ιουλίου 2019 16:09
Διάσημη αθλήτρια σημάδεψε με όπλο την πρώην της!

Η διάσημη μπασκετμπολίστρια Λος Άντζελες Σπαρκς, Ρικούνα Ουίλιαμς βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής στον αθλητικό κόσμο των ΗΠΑ, όχι όμως για τις επιδόσεις της ή κάποια μεταγραφή.

Η Ουίλιαμς επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό της, Αλκίρια Ντέιβις, με τον καυγά να είναι τόσο έντονος ώστε η Ουίλιαμς να σημαδεύει την Ντίειβις με όπλο και να την απειλεί πως θα την σκοτώσει.

Η λίγκα του WNBA δεν της χαρίστηκε, καθώς την τιμώρησε με 10 αγωνιστικές, ενώ παράλληλα το θέμα ερευνάται ακόμα περισσότερο, καθώς έχει πάρει διαστάσεις.

Αυτό είναι το PAO Alive! (Video)

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο επιχειρησιακός διευθυντής του Ερασιτέχνη, Νίκος Καπνουλάς, παρουσίασαν την πλατφόρμα του "PAO ALIVE" και τους τρόπους ενίσχυσης του Συλλόγου σε μία σύντομη μα περιεκτική συνέντευξη τύπου που διήρκεσε μόλις 20'.

Ο Γιαννακόπουλος εξήγησε ότι η παρουσίαση της πλατφόρμας επισπεύστηκε εξαιτίας της ανταπόκρισης του κόσμου. Μάλιστα, σύμφωνα με τον μετρητή της ιστοσελίδας έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 200.000 ευρώ σε μόλις λίγες μέρες κινητοποίησης.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έριξε ξανά… το καρφί του προς τους εύπορους φίλους του Τριφυλλιού, αφού τόνισε ότι ακόμα κανένας δεν έχει συνεισφέρει. Πάντως, σε σχετική ερώτηση για το τι θα πράξει εφόσον δεν συγκεντρωθούν 20 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ο Γιαννακόπουλος τόνισε ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι το μίνιμουμ και δεν μπορεί καν να σκεφτεί ότι δεν θα μαζευτεί.

Οι εξελίξεις δεν σταματούν εδώ, αφού το πρωί της Παρασκευής στις 11π.μ., η ομάδα εργασίας για τη Διπλή Ανάπλαση θα αρχίσει τις συνεδριάσεις της, αφού θα τους υποδεχτεί ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης στο γραφείο του.

"Στόχος δεν είναι μόνο τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι τα 30, τα 50, τα 100. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα μαζευτούν 20 εκατομμύρια ευρώ", υποστήριξε μεταξύ άλλων.

"Θα παρουσιάσουμε το όραμα για έναν αυτάρκη, αυτοχρηματοδοτούμενο και αυτόνομο Παναθηναϊκό. Ήθελα πριν την παρουσίαση να εξασφαλίσουμε τις έγγραφες δεσμεύσεις της πολιτείας για το Βοτανικό. Όμως, επειδή ανταποκρίθηκε ο κόσμος, το επισπεύσαμε. Σε τρεις μέρες έχουν μαζέψει το εξαψήφιο ποσό από τον απλό κόσμο, χωρίς καν να έχουν κινητοποιηθεί τα μεγάλα πορτοφόλια", ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία του και συνέχισε:

"Το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί μέχρι τώρα είναι 3.000, ποσό αξιοσέβαστο αλλά όχι από την κατηγορία ανθρώπων που λέτε. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος όλοι θα κινηθούν και όλοι θα συνεισφέρουν. Στόχος δεν είναι μόνο τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι τα 30, τα 50, τα 100.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα μαζευτούν 20 εκατομμύρια ευρώ. Αύριο στις 11π.μ. θα έχει συνάντηση η ομάδα εργασίας για το γήπεδο. Δεν θα φύγουν όλο το καλοκαίρι και θα συνεχίσουν να δουλεύουν. Από τον Σεπτέμβρη θεωρώ ότι θα έχουμε περισσότερες εξελίξεις για να δεσμευτούν και τα χρήματα από τα κρατικά ταμεία. Αν τηρηθούν όσα μου υποσχέθηκαν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Μπακογιάννης, πιστεύω ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο.".

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιάννη Αλαφούζο, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να φανταστεί πως δεν θα βοηθήσει το τριφύλλι: "Είναι πρώιμο να μιλήσω με τον Αλαφούζο. Όταν θα προχωρήσει το έργο, θα μιλήσουμε. Ο κ. Αλαφούζος έχει αποδείξει ότι αγαπάει τον Παναθηναϊκό και θέλει το καλό του. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα κάνει το σωστό εκείνη την ώρα, ότι μπήκε για άλλο λόγο στον Παναθηναϊκό".

Από τη συζήτηση δεν ξέφυγε ούτε η εικόνα των πράσινων στην εξαιρετική εμφάνιση στη φιλική νίκη επί της Φέγενορντ στο Ρότερνταμ το βράδυ της Τετάρτης, ούτε φυσικά το έργο των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη: "Θα συμφωνήσω μαζί σας. Γίνετε καλή δουλειά. Αποδείχτηκε πέρυσι στην αρχή και θα δείξει το ίδιο. Αλλά πρέπει να ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες για να χτυπήσει τίτλους. Με τα δεδομένα που έχουν, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά".

Το επιχειρησιακό σκέλος του πλάνου παρουσίασε ο Νίκος Καπνουλάς, ο οποίος ανακοίνωσε και το ποσό που έχει συγκεντρωθεί. Εξηγήθηκε ότι υπάρχει η δυνατότητα για απεριόριστες φορές συνδρομής, η επιλογή των έξι δόσεων και η κατανομή σε επτά κατηγορίες.

"Κάποιος μπορεί να συνδράμει όσες φορές θέλεις. Υπάρχει η δυνατότητα μέχρι 6 δόσεων. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη. Ο μοναδικός δικαιούχος των λογαριασμών είναι ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος. Υπάρχουν σημεία για όσους θέλουν να πάμε με φυσική παρουσία, στο γήπεδο της Λεωφόρου και στο Paoshop στο ΟΑΚΑ σε μέρες και ώρες αγώνων. Τέλος, έχουμε και το τηλεφωνικό κέντρο.

Υπάρχει η κατηγορία των υποστηρικτών, με διαφορετικά πακέτα. Υπάρχουν επτά κατηγορίες. Στο νέο μας γήπεδο θα υπάρχει χώρος για μία συμβολική αναγνώριση με όσους βοηθήσουν με μεγαλύτερα ποσά. Όποιος θέλει να βοηθήσει, δεν περιμένει να πάρει κάτι πίσω. Βλέπετε ότι είναι εύκολο.

Από σήμερα το PAO Alive είναι το επίσημο κανάλι χρηματοδότησης για τον Ερασιτέχνη. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Με μετρητά, κουπόνια ή οτιδήποτε άλλο. Το λέμε για να προλάβουμε τους επιτήδειους. Από τον Σεπτέμβρη θα ανακοινώσουμε τα επόμενα βήματα με νέες ενέργειες στην περιφέρεια και στον απόδημο ηλεκτρισμό".

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βγήκε από το κώμα ο Κούζμιτς!

Ανακοίνωσε Ίθαν Χαπ ο Ολυμπιακός!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share