Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΑΕΚ: Υπέγραψε στην Ένωση ο Βέρντε!

Θα είναι στην οικογένεια των Κιτρινόμαυρων!

17 Ιουλίου 2019 19:39
ΑΕΚ: Υπέγραψε στην Ένωση ο Βέρντε!

O Nτανιέλε Βέρντε έφτασε νωρίς το μεσημέρι στην Αθήνα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στην Ένωση!

Λίγες ώρες μετά βρέθηκε στα γραφεία για να υπογράψει, ενώ φωτογραφήθηκε και με την κιντρινόμαυρη φανέλα!

Πριν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Ένωση, ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από τις υπογραφές, αναφέροντας ότι η Ρόμα θα πάρει ένα εκατομμύριο και θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 30%.

AEK: Κλείνει ο Ολιβέιρα!

Δημοσίευμα της "Ώρας των Σπορ" αναφέρει πως ο Νέλσον Ολιβέιρα απάντησε θετικά στην πρόταση των "κιτρινόμαυρων" για συμβόλαιο τριών ετών, το οποίο θα του αποφέρει μεικτά πάνω από 2.000.000 ευρώ ετησίως!

Οι διοικούντες την Ένωση τρέχουν τις διαδικασίες, ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, προκειμένου να τελειώσει άμεσα και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής και ο 27χρονος φορ να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ΑΕΚ και να τεθεί στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Ολιβέιρα έχει αγωνιστεί σε Ρεν, Πάσος Φερέιρα, Λα Κορούνια, Ρίο Αβε, Νότιγχαμ, Μπενφίκα, Σουόνσι, Ρέντινγκ και Νόριτς. Σε 259 επίσημα ματς, μετράει 58 γκολ και 14 ασίστ, ενώ είναι 17 φορές διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, έχοντας σκοράρει 2 φορές. Την τελευταία σεζόν φορούσε τη φανέλα της Ρέντινγκ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ανακοινώθηκε από τους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο! (Video)

Αλλάζει όνομα η Γιουβέντους!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share