Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακοινώθηκε από τους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο! (Video)

Antetokounbros στο Μιλγουόκι!

17 Ιουλίου 2019 10:35
Ανακοινώθηκε από τους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο! (Video)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι κι επίσημα παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς και συμπαίκτης του αδερφού του και MVP του NBA, Γιάννη!

Οι Μπακς μάλιστα φρόντισαν να ανακοινώσουν την απόκτηση του Αντετοκούνμπο με έναν ιδιαίτερο τρόπο: Ένα βίντεο που ξεκινούσε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να λέει ότι ο αγαπημένος του συμπαίκτης είναι ο αδελφός του, Θανάσης, δείχνοντας ακολούθως φάσεις με πρωταγωνιστή τον νέο παίκτη των Μπακς.

Σαρώνει τα πάντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κορυφαίος άνδρας αθλητής σε όλα τα σπορ στην Αμερική!

Μία ακόμη σπουδαία βράβευση, την μεγαλύτερη ως τώρα στην καριέρα του σε ατομικό επίπεδο, έλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ψηφίστηκε από κοινό και ειδικούς ως ο κορυφαίος άνδρας αθλητής στις ΗΠΑ!

Το 2019 είναι η χρονιά του, χωρίς καμία αμφιβολία. Μετά από πληθώρα διακρίσεων μέσα στην σεζόν του ΝΒΑ και την ανάδειξή του σε MVP στην κανονική διάρκεια του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να υπερηφανεύεται πως έλαβε την σπουδαιότερη διάκριση σε αθλητικό επίπεδο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ξεκίνησαν οι μηνύσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! - Για ποιο λόγο μήνυσε Αμερικάνο πολίτη;

Ο σούπερ σταρ των Μπακς αναδείχθηκε από κοινό και ειδικούς ως ο κορυφαίος άνδρας αθλητής στις ΗΠΑ στην λαμπρή τελετή των ESPY'S Awards (Excellence in Sports Performance Yearly), την περίφημη διαδικασία ανάδειξης των κορυφαίων στα σπορ, παρόμοιου βεληνεκούς αντίστοιχα με τα Όσκαρ στον κινηματογράφο και τα Grammy στην μουσική! Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας προτιμήθηκε έναντι των Μούκι Μπετς (Μπόστον Ρεντ Σοξ, baseball), Μπρουκς Κέπκα (γκολφ) και Πάτιρκ Μαχόμς (Κάνσας Σίτι Τσιφς, NFL), με τον τελευταίο μάλιστα να έχει τον τίτλο του φαβορί στα προγνωστικά του Bleacher Report!

H πραγματικότητα, όμως, ήταν διαφορετική, με τον Γιάννη να κερδίζει το σπουδαίο βραβείο, μαζί φυσικά με το αντίστοιχο σε επίπεδο μπάσκετ, στο οποίο άφησε πίσω του τους Κέβιν Ντουράντ, Πολ Τζορτζ και Τζέιμς Χάρντεν.



Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε την νέα φανέλα της Εθνικής Μπάσκετ! (Photos)

Επιστρέφει ο Βύντρα!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share