Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Γκολ και θέαμα από τον Ολυμπιακό: 3-0 την Νότιγχαμ Φόρεστ!

Φιλικό ενόψει του αγώνα με την Πλζεν!

17 Ιουλίου 2019 08:23
Γκολ και θέαμα από τον Ολυμπιακό: 3-0 την Νότιγχαμ Φόρεστ!

Το φιλικό με την έτερη ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, την Νότιγχαμ Φόρεστ έδωσε χθες στο Γήπεδο Καραισκάκη ο Ολυμπιακός, σαν ένα τελευταίο τεστ πριν ριχτεί στην "μάχη" του Champions League κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν.

Οι παίκτες του Μάρτινς ήταν αποτελεσματικοί και εκρηκτικοί ανά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο και ανταμείφθηκαν με τρία γκολ στις 11 τελικές προσπάθειες που δημιούργησαν ενώ στο δεύτερο μέρος δημιούργησαν πολύ λίγες φάσεις, με τον Ζοζέ Σα να κρατάει πάντως το μηδέν πραγματοποιώντας δύο εξαιρετικές επεμβάσεις όταν χρειάστηκε να υπερασπιστεί την εστία του.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού πήγαν με ενθουσιασμό στο "Καραϊσκάκης" για να δώσουν ώθηση στην ομάδα τους στο φετινό της ξεκίνημα και αυτή η σπίθα της εξέδρας εξαπλώθηκε τάχιστα στο χορτάρι, με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να μπαίνουν με τρομερή ενέργεια και να αποκτούν προβάδισμα δύο γκολ πριν καν αντιληφθούν εκείνοι του Λαμουσί που πατούσαν και που βρίσκονταν.

Το σκορ για τους "ερυθρόλευκους" άνοιξε μόλις στο 3' ο Γιώργος Μασούρας με δυνατό σουτ ενώ στο 7' ο Γκερέρο εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μούριτς σε κεφαλιά του Σεμέδο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή. Η συνέχεια βρήκε τον Ολυμπιακό να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό, έχοντας σε καλή βραδιά τους Γκιλιέρμε-Μπουχαλάκη, και να κρατάει μακριά από την περιοχή του Σα τους παίκτες της Φόρεστ.

Στο 32' ήρθε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού, δεύτερο του Γκερέρο, το οποίο προήλθε και αυτό από ασταθή απόκρουση του Μούριτς (η φάση άρχισε από εκτέλεση κόρνερ όπως και στα δύο πρώτα γκολ!), με τους Πειραιώτες να πιέζουν και να αγγίζουν το τέταρτο γκολ έχοντας να επιδείξουν μεταξύ άλλων την διπλή ευκαιρία στο 40' με τους Μασούρα και Ελαμπντελαουί και το φαλτσαριστό σουτ του Βαλμπουενά στο 43' που απέκρουσε εντυπωσιακά ψηλά στην αριστερή του γωνία ο Μούριτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες πήραν πολύ καλό βαθμό όσον αφορά στην οργάνωση και στο στήσιμό τους στο χορτάρι, όχι όμως και στον δημιουργικό τομέα, με την κούραση να κάνει την εμφάνισή της και τις φάσεις στα αντίπαλα καρέ να είναι ελάχιστες.

Στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Κολοβός!

Την πρώτη του μεταγραφή για φέτος έκλεισε ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» έφτασαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια.

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε θέση που «καιγόταν». Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβό για τη θέση των εξτρέμ. Επιστρέφει ο Βύντρα!

Ο Έλληνας διεθνής άσος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους». Απομένουν οι ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Ο Κολοβός θα υπογράψει και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Επιστρέφει ο Βύντρα!

Εκτός Ολυμπιακού ο Ουίλιαμς Γκος!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share