Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Επιστρέφει ο Βύντρα!

Ο 38χρονος αμυντικός φαίνεται να βρήκε την χρυσή τομή...

16 Ιουλίου 2019 15:52
Επιστρέφει ο Βύντρα!

Πολύ κοντά στην επιστροφή του Λουκά Βύντρα στην Ελλάδα βρίσκεται η Λαμία, καθώς φαίνεται να ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες την ομάδα της Φθιώτιδας και αναμένεται άμεσα στη Λαμία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του πρώην στόπερ του Παναθηναικού και της Εθνικής Ελλάδος.

Πρόκειται για μια κίνηση που δίνει τεράστιο βάθος και εμπειρία στο ρόστερ της ομάδας μας, δεδομένου του πολύ μεγάλου βιογραφικού που έχει ο 38χρονος αμυντικός. Την υπόθεση έχει πάρει πάνω του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τα… σκάσει, προκειμένου οι "κυανόλευκοι" τη νέα σεζόν να παρουσιάσουν ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο. Οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Δείτε την νέα φανέλα της Εθνικής Μπάσκετ! (Photos)

Εντυπωσιακές και με...ρετρό διάθεση οι νέες φανέλες της Εθνικής Ανδρών, με τις οποίες θα ριχτούν στην μάχη του Μουντομπάσκετ φέτος τον Σεπτέμβριο!

Θυμηθείτε ποιοί θα μας εκπροσωπήσουν στο Μουντομπάσκετ!

Εμπνευσμένη από το EuroBasket 1987, τότε που η Ελλάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή της Ευρώπης, η GSA Sport σχεδίασε τις εμφανίσεις και όλοι ελπίζουμε να φέρει το γούρι εκείνης της διοργάνωσης!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Συγκρατημένη αισιοδοξία" για την υγεία του Κούζμιτς!

Ανακοίνωσε Γουάιλι ο Παναθηναϊκός!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share