Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπογράφει στην Μπολόνια ο Τεόντοσιτς!

Πλήρης ανατροπή!

13 Ιουλίου 2019 13:51
Υπογράφει στην Μπολόνια ο Τεόντοσιτς!

Στροφή 180 μοιρών στην υπόθεση του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Κλιπερς. Ο Σέρβος γκαρντ φαινόταν πολύ κοντά σε Ολυμπιακό κι Ερυθρό Αστέρα, όμως άλλη ομάδα έκανε το "μπαμ"!

O Τεόντοσιτς φέρεται να συμφώνησε για τρία χρόνια με την κάτοχο του Basketball Champions League, Βίρτους Μπολόνια και είναι έτοιμος να υπογράψει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ο Σέρβος γκαρντ, που αποφάσισε να επιστρέψει από το ΝΒΑ στην Ευρώπη, θα βρεθεί στο δρόμο του Προμηθέα στην πρώτη φάση του Eurocup.

Στη νέα του ομάδα θα συνεργαστεί με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, επί σειρά ετών προπονητή του στην εθνική Σερβίας.

Ρωσική ομάδα "κλέβει" τον Μάντζαρη!

Με το μέλλον του διεθνή γκαρντ στον Ολυμπιακό να είναι στον αέρα εδώ και αρκετό καιρό λόγω του συμβολαίου του, η Ούνικς Καζάν από την Ρωσία προσέγγισε τον Μάντζαρη και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη βέβαια θέλει μεν τον Μάντζαρη, με το ενδιαφέρον να μην είναι ακριβώς καινούριο αφού και πριν μερικά χρόνια είχε υπάρξει προσέγγιση, αλλά όχι με το συμβόλαιο που έχει στον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση ωστόσο που ο άλλοτε παίκτης του Περιστερίου έρθει σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" για την λύση του συμβολαίου του έναντι μίας καλής αποζημίωσης, τότε την σεζόν 2019/20 θα εισπράξει ένα ποσό κοντά σε αυτό που προέβλεπαν οι φετινές του αποδοχές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Basketball Champions League: Βγήκαν οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι!

Trade - βόμβα στο NBA!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share