Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρήνος: 17χρονος τερματοφύλακας πέθανε ενώ πανηγύριζε!

Θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο...

12 Ιουλίου 2019 16:11
Θρήνος: 17χρονος τερματοφύλακας πέθανε ενώ πανηγύριζε!

Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο τραγικός θάνατος ενός 17χρονου τερματοφύλακα από την Αργεντινή. Ο έφηβος Ραμόν Ίσμαελ Κορονέλ γνωστός με το παρατσούκλι «Πίκι», αγωνιζόταν με την ομάδα του Ουνιόν Ντε Γολονδρίνα σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο θρησκευτικής εορτής στην περιοχή της Σάντα Φε.

Ο αγώνας πήγε στα πέναλτι και ο 17χρονος γκολκίπερ κατάφερε να κάνει μια καθοριστική απόκρουση που έκρινε το ματς. Αφού απέκρουσε το πέναλτι με το στήθος και ενώ πανηγύριζε, ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του και των φιλάθλων που «πάγωσαν».

Ασθενοφόρο δεν υπήρχε στο γήπεδο και ο άτυχος τερματοφύλακας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε… καρότσα αγροτικού. Ο 17χρονος έχασε τη ζωή του καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

Σοκ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστών ο Φορτούνης!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που υπήρχαν στον Ολυμπιακό για την κατάσταση του Κώστα Φορτούνη. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός δράσης.

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση του Κώστα Φορτούνη.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, υπήρχαν φόβοι ότι ο τραυματισμός που υπέστη ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο φιλικό με το Αμβούργο ήταν πολύ σοβαρός.

Κάτι που επισφραγίστηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Έλληνας άσος και έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Έτσι, ο Φορτούνης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και το διάστημα της απουσίας του εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον έξι μήνες.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πώς θα είναι το πρωτάθλημα της Super League 2;

Βαρύ πρόστιμο για φοροδιαφυγή σε πασίγνωστο ποδοσφαιριστή!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share