Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ρωσική ομάδα "κλέβει" τον Μάντζαρη!

Σειρήνες από τον Βορρά για τον Έλληνα γκαρντ!

12 Ιουλίου 2019 14:37
Ρωσική ομάδα

Με το μέλλον του διεθνή γκαρντ στον Ολυμπιακό να είναι στον αέρα εδώ και αρκετό καιρό λόγω του συμβολαίου του, η Ούνικς Καζάν από την Ρωσία προσέγγισε τον Μάντζαρη και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη βέβαια θέλει μεν τον Μάντζαρη, με το ενδιαφέρον να μην είναι ακριβώς καινούριο αφού και πριν μερικά χρόνια είχε υπάρξει προσέγγιση, αλλά όχι με το συμβόλαιο που έχει στον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση ωστόσο που ο άλλοτε παίκτης του Περιστερίου έρθει σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" για την λύση του συμβολαίου του έναντι μίας καλής αποζημίωσης, τότε την σεζόν 2019/20 θα εισπράξει ένα ποσό κοντά σε αυτό που προέβλεπαν οι φετινές του αποδοχές.

Trade - βόμβα στο NBA!

Μία ακόμα μεγάλη ανταλλαγή είναι στα σκαριά για το φετινό καλοκαίρι και τα δεδομένα στο NBA ξαφνικά αλλάζουν και πάλι. Μετά την επιθυμία του Ράσελ Γουέστμπρουκ να φύγει από την Οκλαχόμα και τους Θάντερ, οι Μαιάμι Χιτ φαίνονταν ο πιθανότερος προορισμός.

Όμως δεν πρόκειται να γίνει!

Adrian Wojnarowski
@wojespn

The Oklahoma City Thunder have agreed to trade Russell Westbrook to the Houston Rockets for Chris Paul, first-round picks in 2024 and 2026, pick swaps in 2021 and 2025, league sources tell ESPN.

65,3 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ο Adrian Wojnarowski αποκάλυψε την ανταλλαγή ανάμεσα στους Θάντερ και τους Ρόκετς. Έτσι, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ θα μετακομίσει στο Χιούστον, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Κρις Πολ. Βέβαια, η παραμονή του στην Οκλαχόμα δεν είναι σίγουρη αφού οι Θάντερ φέρονται έτοιμοι να τον ανταλλάξουν με το Μαϊάμι να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Πέρα από τον Πολ οι Θάντερ πήραν την επιλογή των Ρόκετς στο draft του 2024 και του 2026, όπως επίσης δικαιώματα στα picks του 2021 και του 2025.

Βέβαια, η μετακόμιση του Γουέστμπρουκ στους Ρόκετς σημαίνει πως θα σμίξει ξανά με τον Τζέιμς Χάρντεν και αναμένεται να συνθέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Ο Γουέστμπρουκ αποχαιρετά έτσι μετά από έντεκα σεζόν την Οκλαχόμα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Καβγάς ΟΣΦΠ - ΠΑΟ στην συνάντηση της Euroleague - Νέοι κανονισμοί για την λίγκα!

ΑΕΚ: Κρατάει τον Ματσιούλις!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share