Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος με το σεξιστικό tweet του Τσιτσιπά!

Το κατέβασε λόγω της κατακραυγής!

12 Ιουλίου 2019 12:54
Σάλος με το σεξιστικό tweet του Τσιτσιπά!

Ένα tweet του διάσημου τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για το σεξιστικό περιεχόμενό του, αλλά μετά από λίγο το κατέβασε λόγω της κατακραυγής του κόσμου.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξέγνοιαστες στιγμές από τις διακοπές του στην Κέρκυρα!

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Γουίμπλεντον ο Στέφανος Τσιτσιπάς άδραξε την ευκαιρία για λίγες διακοπές πριν από τα τουρνουά στην σκληρή επιφάνεια που αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Αυγούστου.


Έτσι ο Ιούλιος θα είναι μήνας περισυλλογής, ανασύνταξης δυνάμεων και αναθεώρησης στόχων για τον κορυφαίο Ελληνα τενίστα ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα για λίγες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Με τον πρόεδρο του ομίλου αντισφαίρισης Κέρκυρας Πέτρο Ραράκο
Εφτασε στο νησί των Φαιάκων και στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» το πρωί της Πέμπτης (4/7) και συνάντησε τον αδελφό του Πέτρο και τους αγαπημένους του φίλους.



Ο Τσιτσιπάς όπως και το 2018 επισκέφθηκε τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κέρκυρας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Πέτρο Ραράκο ενώ μόλις έγινε αντιληπτός από τους μικρούς και τις μικρές τενίστριες πολιορκήθηκε για ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία.


Πάντα χαμογελαστός ο Τσιτσιπάς ανταποκρίθηκε στους μικρούς θαυμαστές του, έλαβε αναμνηστικά από τον Ο.Α.Κέρκυρας, ενώ σε κάθε δημόσια εμφάνιση του στο νησί γίνεται πραγματικός χαμός.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share