Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΑΕΚ: Κρατάει τον Ματσιούλις!

Τα κατάφερε!

11 Ιουλίου 2019 18:08
ΑΕΚ: Κρατάει τον Ματσιούλις!

Ο τραυματισμός του Γιόνας Ματσιούλις στον πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League άλλαξε τους στόχους και την δυναμική της Βασίλισσας για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά τελικά θα έχει μια ακόμα ευκαιρία του χρόνου με τον πολύπειρο φόργουουρντ.

Ο Λιθουανός ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την ΑΕΚ, η οποία πήρε την πολυπόθητη υπογραφή για άλλον έναν χρόνο.

Τέλος ο Ουέστμπρουκ για τους Θάντερ!

Μετά από 11 χρόνια συνεχούς πορείας στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο σουπερσταρ Ράσελ Ουέστμπρουκ ζήτησε ανταλλαγή και δηλώνει αποφασισμένος να μη γυρίσει στην Οκλαχόμα Σίτι αν οι παράγοντες του οργανισμού δεν τον παραχωρήσουν πριν από την έναρξη του training camp και να ψάξει τον επόμενο σταθμό στο NBA για την καριέρα του.

Η απόφαση του Σαμ Πρέστι να προσφέρει τον MVP του 2017 μαζί με τον Πολ Τζορτζ στους Τορόντο Ράπτορς (πριν τελικά στείλει τον δεύτερο στους Λος Άντζελες Κλίπερς για ένα... μπουκέτο draft picks πρώτων γύρων) ήταν μαχαιριά στην καρδιά του 30χρονου γκαρντ που έμεινε πιστός στους Θάντερ όταν αποχώρησε ο Κέβιν Ντουράντ και έγραψε τρεις σερί σεζόν με triple-double σε μέσους όρους. Ο Γουέστμπρουκ, όπως ήταν λογικό, ενοχλήθηκε από αυτή την εξέλιξη και αισθάνθηκε ανεπιθύμητος, με αποτέλεσμα ο ατζέντης του να έρθει σε επαφή με τον GM του οργανισμού για να γίνει ένα πρώτο ξεκαθάρισμα. Ακολούθησε η απαίτηση ανταλλαγής, με τον Γουέστμπρουκ να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να βρίσκεται στο ρόστερ όταν θα ξεκινήσει το training camp, με αποτέλεσμα να βάζει έτσι πίεση στον Πρέστι ώστε να βρει άμεσα ένα deal που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Την ίδια ώρα, η Miami Herald υποστηρίζει πως οι συζητήσεις των Θάντερ με τους Χιτ συνεχίζονται, με την ομάδα του Μαϊάμι να θέλει να βάλει τον Γουέστμπρουκ στο πλευρό του Τζίμι Μπάτλερ χωρίς όμως να παραχωρήσει τους Τάιλερ Χέρο - Μπαμ Αντεμπάγιο. Στην Οκλαχόμα Σίτι στοχεύουν δίνοντας τον Γουέστμπρουκ να χαμηλώσουν το salary cap τους, θέλουν όμως και να ευχαριστήσουν τον 30χρονο γκαρντ για όσα πρόσφερε στον οργανισμό τα 11 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του (ο Ρας είναι μέλος του Sports Hall of Fame της πόλης από το 2016), γι' αυτό και δεν θα λειτουργήσουν με απόλυτο κυνισμό στις διαπραγματεύσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Θάντερ που γνωρίσαμε δεν θα υπάρχουν πια τη στιγμή που θα ανταλλάξουν τον Γουέστμπρουκ, τον τελευταίο που έμεινε από την ομάδα στην οποία "έφτιαξαν" τις καριέρες τους ο Τζέιμς Χάρντεν, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Τζεφ Γκριν κι ο Σερτζ Ιμπάκα. Τέλος εποχής...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βαρύ πρόστιμο για φοροδιαφυγή σε πασίγνωστο ποδοσφαιριστή!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Γιαννακόπουλου - Μπακογιάννη!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share