Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Έφυγε" ο οπαδός της Λίβερπουλ που κρατήθηκε για να δει τον τελικό του Champions League!

Άντεξε 1 μήνα περισσότερο από όσο υπολόγιζαν...

8 Ιουλίου 2019 14:36

Ο Ντέιβ Έβανς, ο καρκινοπαθής φίλαθλος της Λίβερπουλ που έγινε γνωστός από τον αγώνα του να κρατηθεί στην ζωή για να δει την ομάδα του να σηκώνει το μεγάλο τρόπαιο, προσπαθούσε ν' αντλήσει δύναμη από την αγάπη του για την ομάδα και την οικογένειά του, ώστε να καταφέρει να δει τον Κλοπ και τους παίκτες του να σηκώνουν στον ουρανό της Μαδρίτης το τρόπαιο του Champions League.

Τα κατάφερε, γέμισε από ευτυχία που έδιωξε από μακριά του για λίγες παραπάνω μέρες τον καρκίνο, όμως τελικά «έσβησε»...

Ο «Kloppo», ο Τζέραρντ και ο Χέντερσον του είχαν στείλει μηνύματα για να του δώσουν δύναμη, αυτά έπιασαν τόπο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όμως, ο φίλος της Λίβερπουλ δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή...

Μαζί με τη σύζυγό του, είχαν μαζέψει 10.000 λίρες ώστε να μεταβούν στη Μαδρίτη και να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League. Ωστόσο, η μοίρα είχε πάρει άλλη απόφαση για το ζευγάρι. Μόλις τρεις μέρες μετά τη μετακόμισή τους στη Νέα Ζηλανδία ο Ντέιβ διαγνώστηκε με καρκίνο του χοληδόχου πόρου.

Πλέον, αυτό το ποσό θα διατεθεί για την κηδεία του, όπως το είχαν αποφασίσει από κοινού με την γυναίκα που τον στήριξε.

Απίστευτο! Αψηφά τον καρκίνο για να δει την Λίβερπουλ!

Ο οπαδός της Λίβερπουλ, Ντέιβ Έβανς, παλεύει με τον καρκίνο προκειμένου να παραμείνει ζωντανός και να παρακολουθήσει την ομάδα του στον τελικό του Champions League.

Ο Έβανς μετακόμισε από το Κόβεντρι της Αγγλίας στην Ν. Ζηλανδία πριν λίγους μήνες και δεν άργησε να διαγνωστεί με καρκίνο.

Η αγαπημένη του ομάδα όμως έκανε μία επική ανατροπή με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και κέρδισε την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο Έβανς έκλεισε εισιτήρια για Μαδρίτη, ώστε να δει τους "reds" να σηκώνουν το πολυπόθητο τρόπαιο.

Δυστυχώς όμως, οι χημειοθεραπείες δεν είχαν αποτέλεσμα και οι γιατροί δεν του έδιναν μεγάλο διάστημα ζωής, οπότε αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα λεφτά του ταξιδιού για την κηδεία του.

Τώρα, θέλει να δει έστω και από την τηλεόραση την προσπάθεια της Λίβερπουλ απέναντι στην Τότεναμ.

"Λαμβάνουμε ήδη κάποια video, αλλά το όνειρό του θα ήταν να πάρει μήνυμα από τον Στίβεν Τζέραντ" δήλωσε η σύζυγος του Ντέιβ Έβανς, ο οποίος έχει ήδη λάβει μηνύματα στήριξης από τους Στιβ Μακμάχον, Τζέιμι Ρέντναπ, Τζον Όλντριτζ και Ρόνι Γουίλαν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Ρούμπιτ!

Copa America: Θρίαμβος της Βραζιλίας!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share