Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Copa America: Θρίαμβος της Βραζιλίας!

Σκόρπισε το Περού η διοργανώτρια!

8 Ιουλίου 2019 12:56
Copa America: Θρίαμβος της Βραζιλίας!

Στο Copa America που διοργάνωσε στην «χώρα του καφέ», η ομάδα του Τίτε ξεπέρασε τα προβλήματα (τραυματισμός Νεϊμάρ) και το βάρος του φαβορί, κερδίζοντας στον τελικό το αξιόμαχο Περού (3-1) και τον τίτλο της Λατινικής Αμερικής.

Για την «σελεσάο» αυτό ήταν το 9ο τρόπαιο σε επίπεδο Copa America, πρώτο όμως από το μακρινό 2007 και την διοργάνωση της Βενεζουέλας. Μία Βραζιλία που προσπαθεί να ξορκίσει την ντροπιαστική (1-7) ήττα από την Γερμανία στο Μουντιάλ του 2014 και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Φυσιολογικά, λοιπόν, ήρθε το ξέσπασμα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, προτού ακολουθήσουν πανηυρισμοί, χαμόγελα και υπερηφάνεια στην απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου στον Ντάνι Άλβες, ΜVP της διοργάνωσης. Πολυτιμότερος του τελικού ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Έβερτον.

Κατέρρευσε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής από το μεθύσι στη Μύκονο!

Κατέρρευσε σε παραλία της Μυκόνου, ο γνωστός ποδοσφαιριστής Ντέλε Άλι, μετά από... μεθύσι!

Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύει η Βρετανική εφημερίδα “The Sun”, η Ρούμπι Μέι, σύντροφος του Ντέλε Άλι, ήταν εκείνη που φώναξε για βοήθεια βλέποντας τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να μην μπορεί να σηκωθεί από την ξαπλώστρα.

Δύο άνδρες της ασφάλειας του, τον βοήθησαν να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σκότωσε νιόπαντρο ζευγάρι!

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share