Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Διάσημος τενίστας εύχεται βόμβα στο Γουίμπλεντον!

Έξαλλοι οι Άγγλοι!

8 Ιουλίου 2019 12:36
Σοκ: Διάσημος τενίστας εύχεται βόμβα στο Γουίμπλεντον!

Ο διάσημος τενίστας Φάμπιο Φονίνι έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί πολύ κατά τον αγώνα του με τον Τένις Σάντγκρεμ.

Ο Φονίνι δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι οι διοργανωτές τον έβαλαν να παίξει στο Court 14 του All England Cup. Ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να λέει στα ιταλικά: "Είναι δίκαιο να παίζω εδώ; Αναθεματισμένοι Άγλλοι. Εύχομαι να εκραγεί μια βόμβα σ' αυτό το club (εννοεί τις εγκαταστάσεις του Wimbledon)". Ο διαιτητής και οι θεατές δεν κατάλαβαν τι είπε, όμως γρήγορα έγινε η απαραίτητη μετάφραση και έκανε έξαλλους τους Άγγλους.

Ο Φάμπιο Φονίνι είναι πλέον αντιμέτωπος με μεγάλη τιμωρία παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη αν ενόχλησε κάποιους το σχόλιο του.

Γουίμπλεντον τέλος για την Σάκκαρη!

Μετά από έναν σκληρό αγώνα κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα, η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στον 4ο γύρο στο τουρνουά του Wimbledon.

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ, και στο δεύτερο σετ κατέφερε να σώσει δυο match points και να ισοφαρίσει μετά από ένα εκπληκτικό τάι-μπρέικ ( 3-6, 7-6(1) ).

Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τρίτο και καθοριστικό σετ αλλά η Μαρία, κάπου στη μέση του ματς «λύγισε» και έτσι η Σβιτολίνα πήρε 5 σερί γκέιμ (κάνοντας δύο μπρέικ) και κέρδισε το σετ με 6-3.

Η Ελληνίδα τενίστρια που βρίσκεται στο Νο. 32 της παγκόσμιας κατάταξης «έχασε» την πρόκριση στον τέταρτο γύρο από την 25χρόνη Ουκρανίδα , η οποία είναι No. 8 στον κόσμο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share