Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο Πολ στον Ολυμπιακό!

Νέα κίνηση για την ομάδα!

6 Ιουλίου 2019 12:52
Ο Πολ στον Ολυμπιακό!

Νέα κίνηση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μπράντον Πολ για την επόμενη διετία. Δείτε όμως και τα νέα μπλεξίματα για την ομάδα!

«H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μπράντον Πολ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ αποτελεί την τρίτη φετινή προσθήκη των Πειραιωτών μετά τους Αντώνη Κόνιαρη και Κέβιν Πάντερ.

Ο Πολ, ο οποίος γνωρίζει καλά την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στους Σαν Αντόνιο Σπερς ενώ έχει βρεθεί και αντιμέτωπος του Ολυμπιακού με τη φανέλα της Αναντολού Εφές.

Γεννήθηκε: 30/04/1991 Υπηκοότητα: Αμερικανικός Ύψος: 1.93 Θέση: Γκαρντ Προηγούμενες ομάδες: Nizhny Novgorod (2013–2014), Canton Charge (2014–2015), FIATC Joventut (2015–2016), Anadolu Efes (2016–2017), San Antonio Spurs (2017–2018, 2018-19), Zhejiang Golden Bulls (2018-19).

Οι περσινοί αριθμοί του…

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Πολ βρέθηκε στο κινέζικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Zhejiang Golden Bulls κάνοντας σπουδαία παιχνίδια.Σε 21 αγώνες μέσο όρο 28.4 πόντους (65.4%βολες, 57.9%διποντα, 31.5%τρίποντα) 9,1 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ».

Αποχώρηση σοκ από τον Ολυμπιακό!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Γιώργος Μπόγρης από το βράδυ της Πέμπτης (4/7), καθώς οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να κάνουν opt out από το συμβόλαιό του και να τον αφήσουν ελεύθερο αντί ενός μικρού αντιτίμου.

Ο 30χρονος σέντερ δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μην τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπόγρη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Νέοι μπελάδες για τον Ολυμπιακό: Ακάλυπτη επιταγή για το ΣΕΦ!

Τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό συνεχίζονται επί των οικονομικών θεμάτων, με τη διοίκηση του ΣΕΦ να «σφραγίζει» ακάλυπτη επιταγή για το μίσθωμά του, ύψους 70 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Live Sport», πρόκειται για ένα ποσό που αντιστοιχεί σε κάποια από τα οφειλόμενα ενοίκια της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να το πληρώσουν, η οποία όμως είναι ακάλυπτη και η διοίκηση του σταδίου αποφάσισε να προχωρήσει στο «σφράγισμά» της, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να πληρωθεί εντός 30 ημερών. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει για τρίτη χρονιά παίκτη του Ολυμπιακού.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη επιταγή που έχει αποδειχθεί ακάλυπτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπάρχει και ακόμη μία με το ίδιο οφειλόμενο ποσό, που δεν έχει καταβληθεί για τα ενοίκια στο ΣΕΦ. Για το ζήτημα αυτό, βέβαια, υπήρξε επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αφού παρά το γεγονός ότι υπήρξαν παρατάσεις για την αποπληρωμή του ποσού, η διοίκηση του γηπέδου αποφάσισε να κινηθεί πιο δραστικά.

Το πιο πιθανό σενάριο, βέβαια, φέρει την ΚΑΕ να πληρώνει κανονικά το ποσό των 140 χιλιάδων ευρώ. Το περιθώριο που έχει μπροστά της, όπως αναφέρθηκε, είναι 30 ημερών, ώστε να καλυφθούν οι δύο επιταγές και οι Πειραιώτες θέλουν να αποφύγουν οποιεσδήποτε νέες περιπέτειες.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πρόταση Ολυμπιακού σε Τεόντοσιτς!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share