Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Λάμπαρντ θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι!

Επιστρέφει στο Στάμφορντ Μπριτζ!

4 Ιουλίου 2019 16:09
Ο Λάμπαρντ θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι!

Αυτή την φορά από άλλο πόστο, αλλά ξανά στο γήπεδο όπου μεγάλωσε ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής, βίωσε τεράστιες στιγμές, πανηγύρισε τίτλους, έγραψε ιστορία και έφτασε ν' αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους που έχουν φορέσει ποτέ τη φανέλα του λονδρέζικου κλαμπ θα βρεθεί ο Φρανκ Λάμπαρντ!

Έχοντας αποφασίσει να ασχοληθεί με την προπονητική, σκεφτόταν από την πρώτη στιγμή πότε θα έρθει η μέρα που θα καθόταν στον πάγκο των «μπλε» και να που αυτό συνέβη στην 4η Ιουλίου του 2019, μόλις στη δεύτερη χρονιά του στο νέο χώρο όπου επέλεξε να βαδίσει.

Από το πρωί της Πέμπτης, ο Λάμπαρντ είναι ο νέος κόουτς της Τσέλσι, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια, έπειτα από την εκπληκτική παρθενική του σεζόν σε πάγκο, οδηγώντας τη Ντέρμπι Κάουντι μέχρι και τον μεγάλο τελικό των playoffs ανόδου από την Championship στην Premier League.

«Είμαι τρομερά περήφανος που βρίσκομαι στην ομάδα την οποία αγαπώ και με την οποία έχουμε γράψει ιστορία, όμως, πλέον επικεντρώνομαι απόλυτα στη δουλειά μου και την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν» ήταν η δήλωσή του.

Έπειτα από 648 εμφανίσεις, 13 αγωνιστικές περιόδους, 5 διαδοχικές σεζόν 20+ γκολ, ρεκόρ σκοραρίσματος στον σύλλογο με 211 γκολ, 150 ασίστ, 3 πρωταθλήματα Premier League, 4 Κύπελλα Αγγλίας, 2 League Cup, 1 Champions League κι 1 Europa League, ο Λάμπαρντ είναι ξανά στη μπλε οικογένειά του!

Εξωφρενική πρόταση της Ρεάλ για Πογκμπά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Φλορεντίνο Πέρεθ δεν τσιγκουνεύεται κι αυτό το ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια. Στο ίδιο πλάισιο κινείται και η πρόταση που κατέθεσε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος μέσος είναι διακαής πόθος του Προέδρου του Ισπανικού συλλόγου και προτίθεται να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα μάλιστα με την αποκάλυψη του Ισπανού δημοσιογράφου της "Ok Diario", Εντουάρντο Ίντα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην τηλεοπτική εκπομπή "El Chiringuito", είναι θέμα λίγων ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal και ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής να μετακομίσει από το Μάντσεστερ στην Μαδρίτη.

"Η διαπραγμάτευση είναι σε προχωρημένο σταδιο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει προφέρει 80.000.000 ευρώστην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συν τον Γκάρεθ Μπέιλ που τον κοστολογεί με 90.000.000 ευρώ η Ρεάλ.

Έτσι το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 170.000.000 ευρώ", δήλωσε χαρακτηριστικά, με τα ιταλικά ΜΜΕ να ισχυρίζονται πάντως ότι ακόμα και αν υπάρχει αυτή η πρόταση, δεν θα πρέπει να ξεγράψει κανείς από το παιχνίδι της απόκτησης του Πογκμπά την Γιουβέντους που επιθυμεί και αυτή σφοδρά την επιστροφή του Γάλλου στο Τορίνο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Copa America: Στον τελικό το Περού!

Super League 1 2019-2020: Πότε πέφτουν τα ντέρμπι;

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share