Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις!

Πρώτη προπόνηση στο Κορωπί!

3 Ιουλίου 2019 21:35
Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις!

Η νέα χρονιά άρχισε και επίσημα για τον Παναθηναϊκό, αφού ξεκίνησαν οι προπονήσεις!

Μετά την καλοκαιρινή τους άδεια, οι παίκτες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο Κορωπί. Πριν από την προπόνηση, στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας -ο οποίος παρουσίασε τα νέα μέλη του ιατρικού επιτελείου, τον χειρουργό ορθοπεδικό Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο και τον φυσικοθεραπευτή Ξενοφώντα Κωνσταντάκη- και ο προπονητής, Γιώργος Δώνης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει για τρίτη χρονιά παίκτη του Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις «πέντε - δύο» και παιχνίδι με περιορισμούς. Απόντες με άδεια ήταν οι Κουρμπέλης, Ινσούα. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Σέχου, Ξενόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος. Ξεχωριστό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Άλτμαν, Μουνιέ, Οικονόμου, Στάικος, Τζανδάρης, Παντελάκης, Αρμενάκας, Σιφναίος Αγγελόπουλος, Δημήτρουλας, Χατζάρας. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση το πρωί στις 8.30 π.μ. και το απόγευμα στις 7μ.μ.

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Τόμας μέχρι το 2021!

Ήταν αναμενόμενο, έγινε πλέον επίσημο! Ανακοίνωσε την συνεργασία του με ΝτεΣόν Τόμας ο Παναθηναϊκός, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης της Ταϊρίς Ράις!

Νέα κίνηση για τους νταμπλούχους Ελλάδας. Όπως έγινε επίσημα γνωστό, ο Παναθηναϊκός επέκτεινε την συνεργασία του με τον ΝτεΣόν Τόμας μέχρι το 2021, επιβραβεύοντας έτσι τον Αμερικανό φόργουορντ για την εξαιρετική σεζόν του πέρσι και τις εμφανίσεις του κυρίως μετά την έλευση του Ρικ Πιτίνο και μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Τόμας αποτελούσε προτεραιότητα για τους «πράσινους» μετά και την θετική εισήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη και τελικά όλα κύλησαν... ομαλά, με το νέο deal να έχει ισχύ έως το 2021.

Θυμίζουμε πως ο 27χρονος άσος μέτρησε πέρσι 10,5 πόντους και 3,8 ριμπάουντ μ.ό στην Euroleague, ενώ στην Basket League είχε 13,3 πόντους και 4,7 ριμπάουντ ανά ματς.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την παραμονή του Ντεσόν Τόμας στην ομάδα για δύο ακόμη χρόνια. O 27χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν 2018-2019 με την πράσινη φανέλα, έχοντας 10.5 πόντους και 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα 32 ματς που αγωνίστηκε στη Euroleague, ενώ στο πρωτάθλημα της Basket League είχε 13.3 πόντους και 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 28 παιχνίδια».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share