Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: 1-1 σε φιλικό με την Λέχια Γκντανσκ!

Έχει δρόμο ακόμα...

3 Ιουλίου 2019 20:43
Ολυμπιακός: 1-1 σε φιλικό με την Λέχια Γκντανσκ!

Τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα φιλικά για τον Ολυμπιακό, επί πολωνικού εδάφους με την ομάδα του Πειραιά να δείχνει ότι έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 1-1 με την Λέχια Γκντανσκ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μπορεί να χαμογελάει για την θετικότατη εμφάνιση του Σεμέδο που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός, όπως και για το... κέφι και την ενέργεια που έβγαλε ο Βαλμπουενά στο δεύτερο μέρος και δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Από λάθος του Σιαμπάνη το 1-0 για την Λέχια (69’), ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (90’+3’) ο Γκερέρο με ωραίο σουτ. Ανησυχία για τον Βούκοβιτς που αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό, δημιουργείται πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα, να σας υπενθυμίσουμε ότι έγινε πρόταση Ολυμπιακού σε Τεόντοσιτς!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα του ως συνήθως με διάταξη 4-2-3-1, ενώ έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά σε φιλικό στον Σεμέδο αλλά και στον Μπουχαλάκη. Ο Σα ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Βούκοβιτς και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας. Μπουχαλάκης και Γκιγέρμε ήταν το δίδυμο στα χαφ, έχοντας μπροστά τους τους Μπρούνο, Φορτούνη, Ποντένσε. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ντουρμισάι για δεύτερο σερί αγώνα.

Βόμβα στον Παναθηναϊκό: Παίρνει παίκτη του Ολυμπιακού για 3η σερί χρονιά!

Μετά τον Ματ Λοτζέσκι και τον Ιωάννη Παπαπέτρου (πρώτοι το είχατε μάθει εδώ) ο Παναθηναϊκόςετοιμάζεται να "κλέψει" για 3η σερί χρονιά παίκτη του Ολυμπιακού!

Ο λόγος για τον Γιάνις Στρέλνιεκς!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν αποκλείεται να είναι πάλι στην Ελλάδα αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού!

Οι «πράσινοι» έχουν μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Λετονού, έχοντας καταθέσει πρόταση η οποία δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο! To αντίθετο! Ήδη καλοβλέπει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά αυτή τη φορά να γίνει κάτοικος... ΟΑΚΑ! Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις, με τον ίδιο να έχει στα χέρια του και προτάσεις από την Χίμκι και τη Βαλένθια.

Ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει από την αρχή το ενδιαφέρον του, αλλά πρόσφατα κατέθεσε την πρόταση η οποία έχει δελεάσει τον πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων». Σύμφωνα με πληροφορίες και από πηγές από το περιβάλλον του παίκτη επιβεβαιώνουν την εν λόγω πρόταση όπως επίσης και την σοβαρή σκέψη του Λετονού να φορέσει την πράσινη φανέλα.

O Στρέλνιεκς μετράει 110 ματς στην EuroLeague (με Μπουντιβέλνικ, Μπάμπεργκ, Ολυμπιακό) έχοντας 9,1 πόντους κατά μέσο όρο, 2,7 ασίστ και 43% στα τρίποντα (155/365).

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ολυμπιακός: «Στόχος η επιστροφή στους τίτλους» ανακοίνωσε ο Σουντανί!

Στην Α2 οριστικά ο Ολυμπιακός!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share