Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πρόταση Ολυμπιακού σε Τεόντοσιτς!

Θα ξαναπιάσει λιμάνι ο Σέρβος;

2 Ιουλίου 2019 14:50
Πρόταση Ολυμπιακού σε Τεόντοσιτς!

Ο Σέρβος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους Κλίπερς και ετοιμάζει βαλίτσες από Λος Άντζελες. Ο 32χρονος πλέι μέικερ, έχει για την ώρα επίσημη πρόταση μόνο από την Βίρτους Μπολόνια, αλλά δεν τον δελεάζει η συμμετοχή στο Eurocup. Οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει μπει πλέον δυναμικά στην διεκδίκηση της υπογραφής του, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της υπόθεσης και έχοντας παράλληλα κατά νου και άλλες περιπτώσεις πρωτοκλασάτων παικτών.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες οι συζητήσεις να μπουν σε πιο επίσημο επίπεδο, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ, έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την μεταγραφή. Από την πλευρά της ΚΑΕ, επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για την παίκτη ο οποίος έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε σε μικρή ηλικία και του έδωσε την ευκαιρία της καθιέρωσης.

Βέβαια, έγκυρη πηγή πληροφόρησης αναφέρει πως έχει ήδη γίνει επίσημη πρόταση για διετές συμβόλαιο έναντι 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων συνολικά.

Στην Α2 οριστικά ο Ολυμπιακός!

Είναι πια οριστικό. Ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς το ΑΣΕΑΔ απέρριψε τις εφέσεις των Πειραιωτών.

Το πιο «καυτό» σίριαλ του καλοκαιριού, στο ελληνικό μπάσκετ, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/06). Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του αθλητικού δικαστή, με την οποία η ομάδα του Πειραιά υποβιβάζεται στην Α2 κατηγορία, αλλά και για την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, όμως με αποτέλεσμα όλες οι εφέσεις που έκανε ο Ολυμπιακος να πέσουν στο... κενό, κάτι που σημαίνει πως η νέα σεζόν θα βρει τους «ερυθρόλευκους» στην Α2, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο το επόμενο βήμα του Ολυμπιακού, ωστόσο η απόφαση του ΑΣΕΑΔ φέρνει νέα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βόμβα στον Παναθηναϊκό: Παίρνει παίκτη του Ολυμπιακού για 3η σερί χρονιά!

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε επίσημα τον Ταϊρίς Ράις!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share