Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόμβα στον Παναθηναϊκό: Παίρνει παίκτη του Ολυμπιακού για 3η σερί χρονιά!

Κίνηση ματ!

2 Ιουλίου 2019 14:42
Βόμβα στον Παναθηναϊκό: Παίρνει παίκτη του Ολυμπιακού για 3η σερί χρονιά!

Μετά τον Ματ Λοτζέσκι και τον Ιωάννη Παπαπέτρου (πρώτοι το είχατε μάθει εδώ) ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να "κλέψει" για 3η σερί χρονιά παίκτη του Ολυμπιακού!

Ο λόγος για τον Γιάνις Στρέλνιεκς!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν αποκλείεται να είναι πάλι στην Ελλάδα αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού!

Οι «πράσινοι» έχουν μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Λετονού, έχοντας καταθέσει πρόταση η οποία δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο! To αντίθετο! Ήδη καλοβλέπει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά αυτή τη φορά να γίνει κάτοικος... ΟΑΚΑ! Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις, με τον ίδιο να έχει στα χέρια του και προτάσεις από την Χίμκι και τη Βαλένθια.

Ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει από την αρχή το ενδιαφέρον του, αλλά πρόσφατα κατέθεσε την πρόταση η οποία έχει δελεάσει τον πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων». Σύμφωνα με πληροφορίες και από πηγές από το περιβάλλον του παίκτη επιβεβαιώνουν την εν λόγω πρόταση όπως επίσης και την σοβαρή σκέψη του Λετονού να φορέσει την πράσινη φανέλα.

O Στρέλνιεκς μετράει 110 ματς στην EuroLeague (με Μπουντιβέλνικ, Μπάμπεργκ, Ολυμπιακό) έχοντας 9,1 πόντους κατά μέσο όρο, 2,7 ασίστ και 43% στα τρίποντα (155/365).

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Τόμας μέχρι το 2021!

Ήταν αναμενόμενο, έγινε πλέον επίσημο! Ανακοίνωσε την συνεργασία του με ΝτεΣόν Τόμας ο Παναθηναϊκός, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης της Ταϊρίς Ράις!

Νέα κίνηση για τους νταμπλούχους Ελλάδας. Όπως έγινε επίσημα γνωστό, ο Παναθηναϊκός επέκτεινε την συνεργασία του με τον ΝτεΣόν Τόμας μέχρι το 2021, επιβραβεύοντας έτσι τον Αμερικανό φόργουορντ για την εξαιρετική σεζόν του πέρσι και τις εμφανίσεις του κυρίως μετά την έλευση του Ρικ Πιτίνο και μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Τόμας αποτελούσε προτεραιότητα για τους «πράσινους» μετά και την θετική εισήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη και τελικά όλα κύλησαν... ομαλά, με το νέο deal να έχει ισχύ έως το 2021.

Θυμίζουμε πως ο 27χρονος άσος μέτρησε πέρσι 10,5 πόντους και 3,8 ριμπάουντ μ.ό στην Euroleague, ενώ στην Basket League είχε 13,3 πόντους και 4,7 ριμπάουντ ανά ματς.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την παραμονή του Ντεσόν Τόμας στην ομάδα για δύο ακόμη χρόνια. O 27χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν 2018-2019 με την πράσινη φανέλα, έχοντας 10.5 πόντους και 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα 32 ματς που αγωνίστηκε στη Euroleague, ενώ στο πρωτάθλημα της Basket League είχε 13.3 πόντους και 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 28 παιχνίδια».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γιαννακόπουλος: «Χωρίς γήπεδο δεν αναλαμβάνω την ΠΑΕ-Θα ζητήσουμε τις μετοχές με 20 εκ. ευρώ»! (Video)

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share