Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο γκολ του Ρούνει πίσω από...την σέντρα! (Video)

Το 'χει ακόμα!

2 Ιουλίου 2019 12:42
Απίστευτο γκολ του Ρούνει πίσω από...την σέντρα! (Video)

Ένα πραγματικά σπάνιο γκολ πέτυχε ο Γουέιν Ρούνει στο MLS με την νέα του ομάδα D.C. United κόντρα στην Orlando City πριν από μερικές ημέρες.

Μπορεί ο Άγγλος επιθετικός να έχει αφήσει πίσω του τις ημέρες δόξας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά "το έχει ακόμα" και το απέδειξε σκοράροντας ένα τέρμα από...πίσω απ' την σέντρα!

Όταν η μπάλα έφτασε στα πόδια του στον αιφνιδιασμό και είδε τον τερματοφύλακα εκτός θέσης, δεν το πολυσκέφτηκε και "όπλισε". Το αποτέλεσμα στο βίντεο:

Ζινεντίν Ζιντάν: 9 φορές που μας άφησε άφωνους! (Βίντεο)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν πατήσει ποτέ το χορτάρι. Με μία πλούσια καριέρα σε Μπορντό, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης που του χάρισαν αρκετούς τίτλους, αλλά και με την Εθνική Γαλλίας όπου κέρδισε Μουντιάλ και Euro, ο "Ζιζού" έχει μείνει βαθιά χαραγμένος στην μνήμη όλων των ποδοσφαιρόφιλων του '90 και του '00.

Από τα απίστευτα γκολ, στις φινετσάτες ντρίμπλες κι από τις εξωπραγματικές πάσες στην "αλητεία" που δεν έχασε ούτε όταν έπαιζε στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο λογαριασμός mr. bundesteam στο YouTube έχει συγκεντρώσει κάποια από αυτά σε ένα βίντεο, με τον Γαλλοαλγερινό "μάγο" να μας αφήνει άφωνους για ακόμα μία φορά...

Δείτε το εδώ:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακούει... Μενιδιάτη!

Οι καλύτερες εκτελέσεις φάουλ του Ζουνίνιο! (Video)

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share