Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αντικατέστησαν το όνομά του από την εφορευτική επιτροπή!

Φαίνεται πως η τάξη αποκαταστάθηκε!

2 Ιουλίου 2019 07:20
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αντικατέστησαν το όνομά του από την εφορευτική επιτροπή!

Μετά τον σάλο που ξέσπασε με το ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κληθεί να είναι αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό κέντρο του Ζωγράφου για τις επικείμενες εκλογές, φαίνεται πως η τάξη αποκαταστάθηκε.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών αντικατέστησε το όνομά του, καθώς έχει ενημερωθεί πως ο άσος του μπάσκετ, είναι μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ Ετσι κάποιο άλλο πρόσωπο θα πάρει την θέση του.

Ο Αντετοκούνμπο ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής, θα έπρεπε να είναι παρών από τις 6 το πρωί των εκλογών, στο εκλογικό κέντρο του 3ου γυμνασίου Ζωγράφου, αλλιώς υπάρχουν κυρώσεις που φτάνουν ως και φυλάκιση από 3 μήνες ως και δύο χρόνια, βάση νόμου.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πόσα θα εισπράξει με το καινούριο συμβόλαιο που έκλεισε;

Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε το ύψος του νέου συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ!

Απίστευτο χρηματικό ποσό που δεν τελειώνει ούτε σε 3 ζωές!

Είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ΝΒΑ και ο σπουδαιότερος πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ο ΜVP της κανονικής διάρκειας του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο βρίσκεται στην χώρα μας εδώ και μερικές ώρες, η... τύχη του ωστόσο που «κυνήγησε» και έφτιαξε, διαρκώς βελτιώνεται σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο Αντετοκούνμπο απολαμβάνει την δεδομένη χρονική στιγμή στους Μιλγουόκι Μπακς ένα εξαιρετικό συμβόλαιο που αγγίζει τα 25 εκατομμύρια δολάρια, από το καλοκαίρι του 2020 όμως θα είναι σε θέση να αποκτήσει τις μεγαλύτερες απολαβές όλων των εποχών στο ΝΒΑ και να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Πιο συγκεκριμένα, εφόσον το επιθυμεί, ο Γιάννης μπορεί να υπογράψει supermax επέκταση συμβολαίου για πέντε ακόμη χρόνια συνολικής αξίας 253.750.000 δολαρίων, λαμβάνοντας μάλιστα την τελευταία σεζόν σχεδόν 60 «χαρτιά!».

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share