Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πόσα θα εισπράξει με το καινούριο συμβόλαιο που έκλεισε;

Θα πάθετε πλάκα!

1 Ιουλίου 2019 00:05
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πόσα θα εισπράξει με το καινούριο συμβόλαιο που έκλεισε;

Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε το ύψος του νέου συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ!

Απίστευτο χρηματικό ποσό που δεν τελειώνει ούτε σε 3 ζωές!

Είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ΝΒΑ και ο σπουδαιότερος πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ο ΜVP της κανονικής διάρκειας του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο βρίσκεται στην χώρα μας εδώ και μερικές ώρες, η... τύχη του ωστόσο που «κυνήγησε» και έφτιαξε, διαρκώς βελτιώνεται σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο Αντετοκούνμπο απολαμβάνει την δεδομένη χρονική στιγμή στους Μιλγουόκι Μπακς ένα εξαιρετικό συμβόλαιο που αγγίζει τα 25 εκατομμύρια δολάρια, από το καλοκαίρι του 2020 όμως θα είναι σε θέση να αποκτήσει τις μεγαλύτερες απολαβές όλων των εποχών στο ΝΒΑ και να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Πιο συγκεκριμένα, εφόσον το επιθυμεί, ο Γιάννης μπορεί να υπογράψει supermax επέκταση συμβολαίου για πέντε ακόμη χρόνια συνολικής αξίας 253.750.000 δολαρίων, λαμβάνοντας μάλιστα την τελευταία σεζόν σχεδόν 60 «χαρτιά!».

Πηγή: sdna.gr

Πανικός με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του αποθεώθηκαν στα Σεπόλια και στη γιορτή που διεξάχθηκε στο γήπεδο όπου ο MVP του ΝΒΑ έκανε τα πρώτα βήματά του στο μπάσκετ.

Ο χαμογελαστός Γιάννης έφτασε στο event μαζί με τα αδέρφια του και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που έχει γεμίσει ασφυκτικά τον χώρο για να δει τον MVP του ΝΒΑ από κοντά.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ιαχή («MVP, MVP») ταρακούνησε την περιοχή, η οποία γιορτάζει για το μαγικό ταξίδι του Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την επιστροφή του στο γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια κι εν συνεχεία ανέλαβε ρόλο προπονητή στην κατηγορία U18 του τουρνουά 3on3, η οποία μάλιστα αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 12-11.

«Ποιος θα περίμενε ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο εδώ στο γήπεδο, στα Σεπόλια... Ειλικρινά ανατριχιάζω που είμαι στο ίδιο γήπεδο που μεγάλωσα κι έπαιξα μπάσκετ! Είναι φανταστικό αυτό που γίνεται σήμερα εδώ. Ό,τι κι αν πετύχεις στη ζωή, δεν πρέπει να ξεχνάς από που ξεκίνησες και γι' αυτό ακριβώς θέλω να κάνω το event της ΝΙΚΕ στα Σεπόλια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ από που ξεκίνησα κι αυτό είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή. Σημαίνει πάρα πολλά αυτό το βραβείο του MVP. Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη», είπε ο Γιάννης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share