Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκο αποχαιρετά τον Δικέφαλο του Βορρά!

Θα κάνει χρήση του όρου buy out!

29 Ιουνίου 2019 12:43
ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκο αποχαιρετά τον Δικέφαλο του Βορρά!

Ο Λουτσέσκο δεν θα είναι πια προπονητής του ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά..Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε ότι θα κάνει χρήση του όρου buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του, κίνηση που προφανώς έρχεται ως συνέχεια πρότασης που έχει δεχτεί από αραβική ομάδα με πολλά χρήματα.

Η δήλωση του Λουτσέσκου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

«Ερχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Η αποχώρησή μου από τον ΠΑΟΚ είναι μία από αυτές. Όταν είσαι συναισθηματικός δεν βρίσκεται ποτέ το σωστό timing, αλλά μέσα σου ξέρεις ποια είναι η σωστή στιγμή ν’ ακολουθήσεις διαφορετικό μονοπάτι πριν καταλήξεις να πληγώνεις και να πληγώνεσαι. Δυστυχώς για εμάς, αυτή είναι η στιγμή να πούμε αντίο.

Στον ΠΑΟΚ πέρασα τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Μαζί δώσαμε και πάλι χαρά σε πολύ κόσμο. Μαζί αποδείξαμε ότι έχουμε το σθένος, τόσο ως άνθρωποι όσο κι ως ομάδα, να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν. Μαζί νικήσαμε τους αντιπάλους μας και όλες τις τεχνικές που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν εναντίον μας.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τον κ. Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, τον κ. Μάκη Γκαγκάτση, την κα. Μαρία Γκοντσάρεβα και όλη τη διοίκηση για τη συνεργασία τους, όλους τους ανθρώπους που καθημερινά και σκληρά εργάζονταν δίπλα μου στο προπονητικό κέντρο για την αφοσίωσή τους. Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά τους φανταστικούς ποδοσφαιριστές μου και τέλος κάθε ένα φίλαθλο του ΠΑΟΚ ξεχωριστά για την τεράστια υποστήριξη, την αφοσίωση και την πίστη τους στην ομάδα ακόμα και εν μέσω δύσκολων καταστάσεων.

Φεύγω με τη βεβαιότητα ότι ο ΠΑΟΚ έχει την νοοτροπία, τη δύναμη και την ποιότητα να συνεχίσει να κερδίζει τρόπαια γιατί το αξίζει. Λέω αντίο κι εκφράζω τον απεριόριστο σεβασμό μου σε ένα μεγάλο σύλλογο και τους υπέροχους φιλάθλους του».

Κρίθηκαν ένοχοι οι 2 κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ!

Την ενοχή των δύο εκ των κατηγορουμένων για θανατηφόρα έκθεση από κοινού, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, που εκδίκασε την υπόθεση του θανάτου του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, τον Απρίλιο του 2017.


Κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου, το δικαστήριο ομόφωνα αποφάσισε την ενοχή τους για το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης από κοινού και όχι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού με ενδεχόμενο δόλο, όπως αρχικά κατηγορούνταν.
Παράλληλα, το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους για το πλημμέλημα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού.

Στους δύο παραπάνω, που βρίσκονται σε καθεστώς προσωρινής κράτησης, αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, με δεδομένο ότι δεν είχαν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους κατά την τέλεση της πράξης τους.

Τελικά, το δικαστήριο τους επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης εννέα ετών και οκτώ μηνών, ενώ στη συνέχεια διέκοψε για να αποφανθεί εάν η έφεση θα έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής ή όχι. Επ' αυτού η εισαγγελέας πρότεινε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα υπό τον όρο της αυτοπρόσωπης εμφάνισής τους κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένουν.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο αθώωσε τούς άλλους τρεις κατηγορουμένους που κάθισαν στο εδώλιο για την ίδια υπόθεση.


Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης βρίσκεται από νωρίς ο πατέρας του 24χρονου, που παρακολουθεί τη διαδικασία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο ΠΑΟΚ σβήνει γκράφιτι σε μνημεία!

Οριστικό: Αυτή είναι η τιμωρία της ΑΕΚ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share