Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βόμβα: Αποχωρεί ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ!

Κεραυνός εν αιθρία!

28 Ιουνίου 2019 20:43
Βόμβα: Αποχωρεί ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, μετά από την συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη. Νέος προορισμός η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας!

Δύο μέρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6) με τον Ιβάν Σαββίδη και εκεί τον ενημέρωσε ότι θα κάνει χρήση του όρου buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του, προκειμένου να αποδεχθεί πρόταση που έχει εδώ και καιρό από αραβική ομάδα και συγκεκριμένα την Αλ Χιλάλ.

Το buy out του Ρουμάνου τεχνικού ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ, αλλά αυτό που προκύπτει είναι ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπόρεσαν να του αλλάξουν την άποψη με τον Ρουμάνο τεχνικό να εμμένει στην απόφαση του.

ΠΑΟΚ: Μια "ανάσα" για Κουλούρη! - Τι θα γίνει με τον Ελ Καντουρί;

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα για τον Ευθύμη Κουλούρη! Τι θα γίνει με τον Ελ Καντουρί;

Η εφημερίδα «L' Équipe» έκανε την αποκάλυψη για το deal του ΠΑΟΚ με την Τουλούζγια τον Ευθύμη Κουλούρη, κάτι που λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε και από το περιβάλλον του Δικεφάλου.

Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκεται μια «ανάσα» από την μετακόμισή του στο γαλλικό Σαμπιονά καθώς οι δυο ομάδες φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται περίπου στα 3.5 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Επίσης ο ΠΑΟΚ, εφόσον υλοποιηθεί η μεταγραφή, θα διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ και η Σταντάρ Λιέγηςκάθονται εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να συζητήσουν την υπόθεση Ελ Καντουρί δεδομένου πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι το 2021. Στόχος είναι να βρεθεί η χρυσή τομή που θα ικανοποιεί οικονομικά όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.


Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Λουτσέσκου, που τις δύο προηγούμενες ημέρες και το πρωί της Παρασκευής συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, ενημέρωσε σχετικά και τους ποδοσφαιριστές για την απόφασή του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο ΠΑΟΚ σβήνει γκράφιτι σε μνημεία!

Οριστικό: Αυτή είναι η τιμωρία της ΑΕΚ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share