Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω με την Εθνική στο Παγκόσμιο» - Ανυπομονεί για τους αγώνες!

Μετά τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στον κόσμο!

28 Ιουνίου 2019 15:15
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω με την Εθνική στο Παγκόσμιο» - Ανυπομονεί για τους αγώνες!

Μετά τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στον κόσμο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνει ενθουσιασμένος και ότι ανυπομονεί να παίξει με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο της Κίνας!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο περιθώριο της επικοινωνίας που είχε με τους δημοσιογράφους στο Ζάππειο αμέσως μετά την παρουσίαση του νέου του παπουτσιού παραδέχτηκε ότι θα βρίσκεται κανονικά με την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει κάτι καλό.

Η δήλωση του MVP:

«Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή σε ποια θέση θα παίξω. Είτε παίξω στην θέση 1 είτε στην θέση 5 δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να παίξω, είμαι μπασκετμπολίστας. Θέλω να είμαι εκεί να βοηθήσω την χώρα μου να πετύχει κάτι καλό. Έχω ήδη μιλήσει με κάποιους συμπαίκτες για την προοπτική της συμμετοχής και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε».

Πηγή: gazzetta.gr

Ράπτορς για Αντετοκούνμπο: "Ο Γιάννης δεν είναι Έλληνας, είναι..."

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουζίρι που είναι από τη Νιγηρία. Ο άνθρωπος κλειδί στο πρωτάθλημα των Ράπτορςστάθηκε στον "Greek Freak" και ανέφερε πως τον θεωρεί Νιγηριανό και όχι Έλληνα.

"Όταν σκέφτομαι τον Σιάκαμ, τον Εμπίντ και τον Γιάννη, να με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι Έλληνας, είναι Νιγηριανός, σκέφτομαι από πού ξεκίνησαν αυτά τα παιδιά.

Εκεί ξεκίνησα και εγώ. Θα έχω να πω μια φοβερή ιστορία. Αυτή η ιστορία θα έχει ένα πρωτάθλημα που με κάνει να νιώθω τόσο υπερήφανο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των πρωταθλητών του ΝΒΑ. Στη συνέντευξη ανέφερε πως λατρεύει το Τορόντο και θα παραμείνει στην ομάδα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share