Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιαννακόπουλος: «Χωρίς γήπεδο δεν αναλαμβάνω την ΠΑΕ-Θα ζητήσουμε τις μετοχές με 20 εκ. ευρώ»! (Video)

Δεν μπαίνει στο ποδόσφαιρο χωρίς Βοτανικό!

28 Ιουνίου 2019 12:10
Γιαννακόπουλος: «Χωρίς γήπεδο δεν αναλαμβάνω την ΠΑΕ-Θα ζητήσουμε τις μετοχές με 20 εκ. ευρώ»! (Video)

Ξεκάθαρος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ! «Χωρίς γήπεδο δεν αναλαμβάνω την ΠΑΕ-Θα ζητήσουμε τις μετοχές με 20 εκ. ευρώ»! Αυτή ήταν η δήλωση του!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, τόνισε πως για να μπει στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να έχει ξεκινήσει η προοπτική του Βοτανικού και στη συνέχεια αφού μαζευτεί με συγκεκριμένο τρόπο μέσω του απλού κόσμου και των επιφανών Παναθηναϊκών, το ποσό των 20 εκ. ευρώ, θα κατατεθεί πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο να παραχωρήσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη.

Τον τρόπο με τον οποίο θα συντελεστεί η εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρουσίασε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ

«Ανεξάρτητα από το θέμα του γηπέδου, έχω τονίσει πως ο σύλλογος πρέπει να στηριχτεί και να ανήκει στον κόσμο. Έτσι μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον. Είναι αδύνατον να στηρίζεται μόνο σε έναν άνθρωπο η ομάδα, όταν οι απαιτήσεις αυξάνονται διαρκώς. Ο Παναθηναϊκός χωρίς την ακόμα μεγαλύτερη στήριξη του κόσμου δεν θα προχωρήσει. Ο άλλοτε πρέσβης του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη δεν υπάρχει. Στο μπάσκετ κατεβήκαμε σκαλοπάτι στην Ευρώπη και στον Ερασιτέχνη ήμασταν ανυπόληπτοι και πολλά τμηματα ήταν στην Α2.

Σημάνω συναγερμό, είναι το τελευταίο καμπανάκι πριν την ολική καταστροφή. Μου ζητήθηκε να μπω στην ΚΑΕ, το έκανα, μου ζητήθηκε να σώσω τον ερασιτέχνη, το έκανα. Μου ζητάτε να μπω στην ΠΑΕ, είμαι έτοιμος να το κάνω αυτό. Πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και μέσα στον επόμενο χρόνο πρέπει να γίνουν τα εξής: Η πολιτεία να θωρακίσει την Παναθηναϊκή Πολιτεία στον Βοτανικό.

Να εγγραφούν περισσότερα μέλη στην ομάδα και όλοι οι επιφανείς Παναθηναϊκοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κάποιοι να ευαισθητοποιηθούν. Εν συνεχεία θα ζητήσουμε από τον Γιάννη Αλαφούζο να παραχωρήσει τις μετοχές. Χωρίς γήπεδο δεν αναλαμβάνω καμία ΠΑΕ. Κάνω μια πρόταση 20 εκατ στον Αλαφούζο να παραχωρήσει την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη».

Πηγή: sport-fm.gr

Παναθηναϊκός: Δημήτρης Γιαννακόπουλος για όλα σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή!

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τα θέματα του Παναθηναϊκού θα δώσει την προσεχή Παρασκευή (28/6) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» σε μπάσκετ και Ερασιτέχνη είχε προαναγγείλει την συγεκριμένη συνέντευξη η οποία τελικώς θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να λυθούν όλες οι απορίες για τα ζητήματα της καθημερινότητας του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη: Την Παρασκευή 28/6 στις 11.00π.μ. στην Αίθουσα Τύπου Α’ του Ολυμπιακού Σταδίου (στο γήπεδο ποδοσφαίρου) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης για τον Παναθηναϊκό.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share