Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιστορική μέρα: Μπαίνει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ραγδαίες εξελίξεις στο τριφύλλι!

28 Ιουνίου 2019 07:58
Ιστορική μέρα: Μπαίνει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Στο Ολυμπιακό Στάδιο χτυπάει την Παρασκευή (28/6) η καρδιά ολόκληρου του Παναθηναϊκού οργανισμού. Στις 11:00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που αναμένεται να σημάνει μία νέα ημέρα για το Τριφύλλι.

Φυσικά στο επίκεντρο θα βρεθεί το θέμα του Βοτανικού και το πρότζεκτ του νέου γηπέδου των “πρασίνων”, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ.

Από εκεί και πέρα όμως με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να ακούσουν και την πρόταση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη για την ΠΑΕ. Όπως αναφέρει μάλιστα ο Βασίλης Βέργης στη “Live Sport”, η πλευρά Γιαννακόπουλου εκτιμά ότι είναι συνολικά μία πολύ ισχυρή πρόταση η οποία θα καλύπτει απόλυτα τον Γιάννη Αλαφούζο.

Θεωρείται, δε, βέβαιο ότι θα περιλαμβάνει κίνηση για το μεγάλο θέμα των χρεών, που υπολογίζονται πλέον ίσως και κάτω από τα 20 εκατ. ευρώ και σίγουρα θα λύνει όλες τις απορίες ώστε στη συνέχεια ο σημερινός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ να συναινέσει στην υπογραφή της “νέας σελίδας” για τον σύλλογο.

Τέλος ο Γκιστ από τον Παναθηναϊκό!

Ήταν το αναμενόμενο και επιβεβαιώθηκε! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε τον Τζέιμς Γκιστ, κάνοντας σαφές ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Ο μακροβιότερος ξένος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ μετά τον «θρύλο», Μάικ Μπατίστ, αποτελεί παρελθόν από το «τριφύλλι».

Ο λόγος για τον Τζέιμς Γκιστ, που έπειτα από 6,5 χρόνια παρουσίας με τη φανέλα των «πρασίνων», αποχωρεί ώστε να αναζητήσει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, γεγονός που επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Από την ώρα που ανέλαβα το 2012, αυτός ο άνθρωπος ήταν ο αγαπημένος μου εντός και εκτός παρκέ. ΓΚΙΣΤ, ΓΚΙΣΤ, ΓΚΙΣΤ, ΓΚΙΣΤ, ΓΚΙΣΤ... Σε ευχαριστώ για όλα, ένας από εμάς», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share