Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στέφανος Τσίτσιπας: Φιλική ήττα για τον Έλληνα τενίστα!

Οι αντίπαλοι έπαιξαν χωρίς άγχος!

26 Ιουνίου 2019 21:34
Στέφανος Τσίτσιπας: Φιλική ήττα για τον Έλληνα τενίστα!

Ο Στέφανος Τσίτσιπας είχε μια φιλική ήττα από τον Κάρεν Χατσάνοφ σε αγώνα επίδειξης στο Boodles, που διήρκησε 73 λεπτά. Ο νικητής αναδείχθηκε μέσα από το τάι μπρέικ, όπου ο Χατσάνοφ ήταν πιο ψύχραιμος και... στις λεπτομέρειες πήρε την φιλική νίκη από τον Έλληνα τενίστα.

Οι δύο αθλητές έπαιξαν χωρίς άγχος, πρόσφεραν όμορφο θέαμα κι έκαναν ένα καλό ζέσταμα ενόψει του Wimbledon, που ξεκινά την 1η Ιουλίου στο Λονδίνο.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Queen's!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να "κουβαλούσε" την κούραση από την αναμέτρηση με τον Κάιλ Έντμουντ, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και πέρασε στα προημιτελικά του Queen's.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, όμως "νίκησε" την κούραση, έδειξε χαρακτήρα στα κρίσιμα και έπειτα από μία αναμέτρηση με όλα τα συστατικά του "θρίλερ" κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ζερεμί Σαρντί και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Queen’s.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 4-6, 7-6 (0), 7-6 (4), αν και στο δεύτερο σετ "φλέρταρε" έντονα με τον αποκλεισμό. Ο Σαρντί προηγήθηκε με break στο 5-4, πήρε και τον πρώτο πόντο του 10ου game, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Τσιτσιπάς έδειξε γιατί έχει το "πακέτο" να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο τένις.

Ισοφάρισε σε 5-5, το σετ πήγε στο tie break και το κατέκτησε ο Έλληνας τενίστας δίχως να χάσει ούτε ένα πόντο.

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε break, προηγήθηκε με 3-1, όμως, ο Σαρντί "επέστρεψε", ισοφάρισε σε 4-4 και τελικά το σετ οδηγήθηκε στο tie break με τον Έλληνα τενίστα να το κερδίζει με 7-4.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αντετοκούνμπο - Τσιτσιπάς: Υποψήφιοι για τους κορυφαίους της χρονιάς!

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη: Ο Τσιτσιπάς συνεχίζει μόνο!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share