Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: H επίσημη ανακοίνωση για τον Σεμέδο!

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Βιγιαρεάλ.

26 Ιουνίου 2019 18:47
Ολυμπιακός: H επίσημη ανακοίνωση για τον Σεμέδο!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Βιγιαρεάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η προπόνηση για το ματς στη Πολωνία!

Ξεκίνησε το πρώτο μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού στην Πολωνία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο από την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων». Εκτός από τις ασκήσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού, το πρόγραμμα περιείχε και αρκετή μπάλα.

Δείτε το βίντεο με την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού επί πολωνικού εδάφους:

Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Φορτούνης!

Το σίριαλ του καλοκαιριού για τους "ερυθρόλευκους" έλαβε τέλος και με τη... βούλα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός Κώστας Φορτούνης μετέβη στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ το πρωί της Δευτέρας και υπέγραψε το νέο τετραετές συμβόλαιό του, το οποίο θα του αποφέρει περί τα 1,5 εκατ. ευρώ (μ.ο.) τον χρόνο.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, μέσα από τα social media.

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε κι επίσημα ο Σουντανί!

Ανακοίνωσε κι επίσημα ο Ολυμπιακός την απόκτηση του Σουντανί και του Μπρούνο!

Οι δύο μεσοεπιθετικοί ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και πλέον ανήκουν επίσημα στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλγερινός υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια και ο Βραζιλιάνος για τρία. Από την Τετάρτη (19/6) αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος περιμένει πλέον να πληροφορηθεί το όνομα του αντιπάλου μεταξύ Αϊντχόφεν και Πλζεν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Εχω ακούσει πως είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας και να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα» δήλωσε ο Σουντανί.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

ΟΣΦΠ: Έρχεται και υπογράφει ο Σεμέδο!

Καταγγελία Ολυμπιακού στην ΕΡΤ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share