Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ράπτορς για Αντετοκούνμπο: "Ο Γιάννης δεν είναι Έλληνας, είναι..."

Τι είπε;

25 Ιουνίου 2019 21:38
Ράπτορς για Αντετοκούνμπο:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουζίρι που είναι από τη Νιγηρία. Ο άνθρωπος κλειδί στο πρωτάθλημα των Ράπτορς στάθηκε στον "Greek Freak" και ανέφερε πως τον θεωρεί Νιγηριανό και όχι Έλληνα.


"Όταν σκέφτομαι τον Σιάκαμ, τον Εμπίντ και τον Γιάννη, να με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι Έλληνας, είναι Νιγηριανός, σκέφτομαι από πού ξεκίνησαν αυτά τα παιδιά. Εκεί ξεκίνησα και εγώ. Θα έχω να πω μια φοβερή ιστορία. Αυτή η ιστορία θα έχει ένα πρωτάθλημα που με κάνει να νιώθω τόσο υπερήφανο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των πρωταθλητών του ΝΒΑ. Στη συνέντευξη ανέφερε πως λατρεύει το Τορόντο και θα παραμείνει στην ομάδα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επίσημα MVP στο ΝΒΑ! - Εθνική υπερηφάνια!

Μας έκανε υπερήφανους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Είναι και ο επίσημα ο MVP στο ΝΒΑ! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψηφίστηκε MVP σκορπώντας συγκίνηση και ολοκληρώνοντας την παραμυθένια ιστορία του από το... μηδέν ως την κορυφή του κόσμου.

Ο Γιάννης, λοιπόν, συνεχίζει να γράφει ιστορία και είναι ο πρώτος Έλληνας παίκτης, που φτάνει σε αυτή την επιτυχία. Ήταν εμφανώς συγκινημένος, αφού στο λόγο του δε σταμάτησε στιγμή να δακρύζει.

Δεν είναι λίγο, άλλωστε, για ένα παιδί από τα Σεπόλια και το Ζωγράφο, να φτάνει στο σημείο να εκπληρώνει ένα όνειρο, που προτού γίνει draft το 2013, απλώς ονειρευόταν το αδύνατο. Ή, τουλάχιστον, έτσι νόμιζε.

Ο Greek Freak», λοιπόν, έκανε... πράγματα και θαύματα τη σεζόν που πέρασε με τους Μιλγουόκι Μπακς και κατάφερε να αναδειχθεί σε πολυτιμότερο της σεζόν. Ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Πολ Τζορτζ είναι δύο μεγάλα ονόματα, έκαναν επίσης σπουδαία σεζόν, αλλά δεν πλησίαζαν με τίποτα όσα έκανε ο Γιάνναρος, που οδήγησε τα «Ελάφια» στην πρώτη θέση του ΝΒΑ στην κανονική διάρκεια και τους τελικούς Ανατολής για πρώτη φορά, μετά το 2001.

Ο Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει τα τελευταία 6 χρόνια να είναι στους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη και, σύντομα, θα είναι ο ηγέτης της Εθνικής, που θα παρουσιαστεί στην Κίνα για την παγκόσμια διάκριση. Ο δικός μας Γιάννης. Όπως το ακούτε. Ο Έλληνας σούπερ σταρ, που έκανε το ΝΒΑ να υποκλιθεί μπροστά του και τον «ψυχρό» κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ, να κλάψει μαζί του.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share