Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη!

Πάλεψε απέναντι στην Βρετανίδα Τζο Κόντα...

25 Ιουνίου 2019 18:29
Αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε απέναντι στην φορμαρισμένη και κορυφαία Βρετανίδα Τζο Κόντα στο Ίστμπορν, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στο Wimbledon.

Η Σάκκαρη θα μπορούσε να πάει το ματς σε τρίτο σετ, δεδομένου ότι στο δεύτερο σετ προηγήθηκε με break, αλλά η Κόντα βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και στο tie break αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη.

Η Κόντα πήρε τη νίκη με 6-4, 7-6(4) σε 97 λεπτά και στην επόμενη φάση του τουρνουά θα αντιμετωπίσει την Ονς Τζαμπέρ.

Μαρία Σάκκαρη: Ήττα από την Οσάκα με 2-1!

Δυστυχώς αποκλείστηκε η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη από την Οσάκα με 2-1!

Η Μαρία Σάκκαρη είχε να αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο του Birmingham Classic τη Νο1 του ταμπλό, Ναόμι Οσάκα. Η Σάκκαρη έπαιξε έξυπνα, κατάφερε να πάρει το δεύτερο σετ με 6-4 και να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά υποτάχθηκε στην ποιότητα της Γιαπωνέζας αντιπάλου της στο τρίτο και καθοριστικό, χάνοντας με 6-3.

Η Οσάκα είχε μπει στο παιχνίδι με αέρα και κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-1. Η Σάκκαρη ανέβασε ρυθμό, περιόρισε τα αβίαστα λάθη και κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο σετ. Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και κράτησε σχεδόν δύο ώρες. Σημεία κλειδιά στην εξέλιξη της διαδικασίας, τα πέντε διπλά λάθη της Σάκκαρη και οι έξι άσοι της Οσάκα.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της Σάκκαρη από την Οσάκα σε τρεις αναμετρήσεις. Πλέον, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ετοιμάζεται για το τουρνουά του Ιστμπουρν (24-30/6), αλλά στοχεύει κύρια στο Wimbledon, που αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού για το τένις και θα έχει στραμμένα πάνω του όλα τα βλέμματα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη: Ο Τσιτσιπάς συνεχίζει μόνο!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share