Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: ''Έγραψε ιστορία δικό μας παιδί!''

Προσκυνούν όλοι στο είδωλο του μπάσκετ!

25 Ιουνίου 2019 12:41
Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στον  Γιάννη Αντετοκούνμπο: ''Έγραψε ιστορία δικό μας παιδί!''

Συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μέσω Τwitter, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, αποθεώνοντας τον άσο τον Μιλγουόκι Μπακς για την ανάδειξή του σε MVP της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ.

«Τα ξημερώματα γράφτηκε μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ένα δικό μας παιδί, ένας Έλληνας με καταγωγή από τη Νιγηρία, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ», έγραψε ο πρωθυπουργός.


Kαι συνέχισε: «MVPs είναι όμως και οι άνθρωποί του, που τον πίστεψαν και τον στήριξαν. MVPs είναι όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη χώρα μας και που ασχέτως καταγωγής ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον.

Συγχαρητήρια Γιάννη, δίνεις μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό» έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός ανεβάζοντας και δύο φωτογραφίες του Γιάννη: μία τωρινή με τη φανέλα των Μπακς και άλλη μία από τότε που πιτσιρικάς έκανε όνειρα για το μέλλον».

Τα συγχαρητήρια έρχονται από όλο τον κόσμο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και έτσι κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου παίκτη κόσμου! Ο MVP του NBA είναι Έλληνας και είναι ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο μπασκετμπολίστας που μας έκανε υπερήφανους δέχεται αφιερώματα και συγχαρητήρια από όλον τον κόσμο! Οι μόνοι που διαφωνούν με αυτή την απόφαση είναι οι Ρόκετς!

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει…

Κάπως έτσι οι Ρόκετς έσπευσαν μεν να συγχαρούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το βραβείο του MVP, αλλά έσπευσαν να εκφράσουν τη διαφωνία τους υποστηρίζοντας πως ο Τζέιμς Χάρντεν άξιζε τον τίτλο.

«Συγχαρητήρια στον νέο MVP, αλλά με όλο το σεβασμό διαφωνούμε.

Ο Τζέιμς Χάρντεν:

-ήταν στους δύο πρώτους στην ψηφοφορία για MVP στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες σεζόν

-ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που είχε τουλάχιστον 35 πόντους και 7 ασίστ ανά αγώνα.

-πέτυχε 40+ πόντους 28 φορές, 50+ πόντους 9 φορές και 60+ πόντους δύο φορές».

Τα συγχαρητήρια που δέχτηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την Ελλάδα:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP στο NBA σκορπώντας συγκίνηση και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τα δικά της συγχαρητήρια στον Έλληνα αθλητή.

Τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας δέχτηκε ο "Greek Freak", για την κορυφαία στιγμή της καριέρας του, την ανάδειξή του σε MVP στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο κ. Παυλόπουλος υπογραμμίζει το ήθος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και σημειώνει πως με την λαμπρή πορεία του κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Ο Κόμπι Μπράιαντ προκάλεσε κάποτε τον Γιάννη να κερδίσει το βραβείο του MVP και τώρα περιμένει την... κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπακς!

Τώρα, ο Μπράιαντ έθεσε τον στόχο για την επόμενη μέρα, τονίζοντας πως ο σταρ των Μπακς πρέπει να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share