Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένας μύθος του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο μοναδικός MVP με βραβείο πιο βελτιωμένου παίκτη!

25 Ιουνίου 2019 09:58
Ένας μύθος του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ένας μύθος του NBA είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με βραβείο πιο βελτιωμένου παίκτη ο κορυφαίος MVP του κόσμου!

Ο σταρ των Μπακς έφτασε στην κατάκτηση του πιο σημαντικού ατομικού βραβείου του ΝΒΑ και είναι με την... βούλα ο καλύτερος παίκτης του «μαγικού κόσμου».

Την ίδια ώρα πάντως, ο Γιάννης έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης που κατακτά το βραβείο του MVP έχοντας παράλληλα κερδίσει και το τρόπαιο του πιο βελτιωμένου παίκτη του «μαγικού κόσμου».

Μάλιστα αυτό έγινε μέσα σε μία διετία (2017 2019), γεγονός που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την τεράστια βελτίωση και... εκτόξευση του Γιάννη.

Πηγή: sdna.gr

Το απίθανο κοστούμι του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Παρθενώνα!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μας έκανε υπερήφανους ακόμα μια φορά και μας εξέπληξε ταυτόχρονα όταν αποκάλυψε το κοστούμι του με τον Παρθενώνα από μέσα!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP της χρονιάς στο NBA και φρόντισε να δώσει ελληνικό χρώμα στη βράβευσή του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έχει στην καρδιά του την Ελλάδα και αυτό φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Στην μεγαλύτερη - μέχρι την επόμενη - στιγμή της καριέρας του, ο Γιάννης δεν ξέχασε από που ξεκίνησε το ταξίδι του για το μπασκετικό Έβερεστ και ποζάροντας με το βραβείο του MVP φρόντισε να ανοίξει το κοστούμι του, το εσωτερικό του οποίου κοσμούσε ο Παρθενώνας

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share