Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H viral φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα δάκρυα και η αφιέρωση στον πατέρα του! (Video)

Ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο!

25 Ιουνίου 2019 08:31
H viral φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα δάκρυα και η αφιέρωση στον πατέρα του! (Video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματικά δεν μπορούσε να μας κάνει πιο υπερήφανους μετά τον τίτλο που κέρδισε με την αξία του ως ο MVP της χρονιάς!

Μια φωτογραφία που έχει γίνει viral κάνει τον γύρο του κόσμου!

Ο σταρ των Μπακς κατέκτησε το βραβείο του MVP και η... λογική λέει πως η παρακάτω φωτογραφία του Bleacher Report μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε αφίσα η σε κορνίζα!

«Απίστευτη στιγμή. Απίστευτος παίκτης. MVP», αναφέρει η λεζάντα με τον δακρυσμένο Γιάννη. Δείτε την εδώ:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη για το 2019. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη, με τον Έλληνα διεθνή σταρ να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του, ευχαριστώντας τα αδέλφια του, τους γονείς του που είναι οι ήρωες του και τους Μπακς και έκλαψε στη θύμηση του πατέρα του…

«Θέλω να ευχαριστήσω τον θεό που με ευλόγησε με αυτό το ταλέντο, για να είμαι στη θέση που βρίσκομαι σήμερα. Θέλω να τον ευχαριστήσω που με έβαλε σε αυτή τη θέση. Όλα τα κάνω μέσω αυτού. Νιώθω απίστευτα ευλογημένος. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τους Μπακς και κυρίως τους συμπαίκτες μου. Χρειάζεται πάνω από ένας παίκτης για να έχεις να φτάσεις στις 60 νίκες και τους ευχαριστώ που ήταν μαζί μου στον “πόλεμο”, είπε μεταξύ άλλων ο MVP του ΝΒΑ και συνέχισε:

“Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο, που μας έμαθε όλα όσα έπρεπε να ξέρουμε. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον οργανισμό που με πίστεψε. Ήμουν 18 ετών στην Ελλάδα και με πίστεψαν. Ευχαριστώ το Μιλγουόκι, την Ελλάδα και τους Νιγηριανούς που με υποστηρίζουν. Ξέρω ότι στην Ελλάδα είναι 6 το πρωί και μου στέλνουν μηνύματα κάθε μέρα. Πριν από δύο χρόνια είχα ένα στόχο: να γίνω ο κορυφαίος του πρωταθλήματος.

Ευχαριστώ τον πατέρα μου, αν και προφανώς δεν μπορεί να είναι εδώ μαζί μου. Πάντοτε, όταν περνάω στο παρκέ, θυμάμαι τον πατέρα μου, που μου έλεγε να παίζω και πιο σκληρά, ακόμη κι όταν πονούσα. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς αδελφούς μου. Σας ευχαριστώ, είστε τα πρότυπά μου, σας ευχαριστώ για όσα κάνετε για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω την φοβερή μητέρα μου. Είναι η ηρωίδα μου από παιδί. Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον σου και δεν μπορείς να το πιστέψεις, αν δεν έχεις ένα γονιό. Ευχαριστώ τους ατζέντηδες μου, που με πίστευαν και μου έδιναν κίνητρο, που δεν με ενοχλούν πολύ. Αυτή είναι μόνο η αρχή για μένα, στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Όπως μου έχει πει ο πατέρας μου, πάντα να θέλεις περισσότερα, αλλά να μην είσαι άπληστος».

Η στιγμή της βράβευσης του κορυφαίου παίκτη:

Ο διεθνής Έλληνας σούπερ σταρ μπαίνει στη λίστα μαζί με τον Ντέρικ Ρόουζ και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που το κατάφεραν σε νεότερη ηλικία.

Οι Μπακς είδαν για δεύτερη φορά έναν παίκτη τους να παίρνει το σπουδαίο βραβείο μετά τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ ενώ ο Γιάννης είναι ο μόλις πέμπτος γεννημένος εκτός Ηνωμένων Πολιτειών που το πετυχαίνει.


Είχαν προηγηθεί Ο Χακίμ Ολάζουον το 1994, ο Στιβ Νας δύο σερί χρονιές το 2005 και το 2006, ακολούθησε το 2007 ο Ντιρκ Νοβίτσκι και τέλος ο Γιάννης. Ποιος θα είναι ο επόμενος;

Τον ψήφισαν 78 στους 100 δημοσιογράφους!

O Έλληνας σούπερ σταρ ήταν απόλυτος κυρίαρχος, επιβεβαιώνοντας το γεγονός, ότι ήταν το ακλόνητο φαβορί, συγκεντρώνοντας 78 στις 100 ψήφους, αναφορικά με το ποιος έπρεπε να είναι ο πρώτος MVP. Ο «Μούσιας», από τη δική του πλευρά, συγκέντρωσε 23 ψήφους, ενώ όσοι ψήφισαν από τους δύο τον έναν για πρώτο MVP, επέλεξαν τον άλλο για δεύτερο.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι ο Πολ Τζορτζ δεν πήρε ούτε μία ψήφο ως 1ος ή 2ος MVP. Ο «άσος» των Θάντερ ήταν 3ος με 56 ψήφους, κερδίζοντας άνετα τον Νίκολα Γιόκιτς και τον Στεφ Κάρι, που είχαν από 16.

Πηγή: eurohoops.net

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share