Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φερνάντο Τόρες: Τα 10 καλύτερα γκολ του στην Λίβερπουλ! (Video)

Οι καλύτερες στιγμές του El Nino!

24 Ιουνίου 2019 15:55
Φερνάντο Τόρες: Τα 10 καλύτερα γκολ του στην Λίβερπουλ! (Video)

Ο Φερνάντο Τόρες κρέμασε τα παπούτσια του πριν λίγες ημέρες, έχοντας όμως στις πλάτες του μια αξιοζήλευτη καριέρα. Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός πέρασε από Ατλέτικο Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Τσέλσι κι άφησε το στίγμα του σε όλες.

Η Λίβερπουλ όμως ήταν η ομάδα που ήταν ασταμάτητος. Η πρώην του ομάδα λοιπόν ετοίμασε ένα βίντεο με τα 10 καλύτερα του γκολ...απολαύστε:

Τίτλοι τέλους για τον Φερνάντο Τόρες! (Video)

Μετά από 18 χρόνια καριέρας σε υψηλό επίπεδο, ο 35χρονος Ισπανός επιθετικός ανακοίνωσε ότι σε λίγες ώρες θα αγωνιστεί για τελευταία φορά.

Από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ομάδα στην οποία γαλουχήθηκε, κατόπιν στη Λίβερπουλ και στην Τσέλσι, μετά στη Μίλαν και τελικά στην επιστροφή τους «ροχιμπλάνκος», ο Τόρες θα κλείσει την καριέρα του αγωνιζόμενος στην Ιαπωνία.

Fernando Torres
@Torres

I have something very important to announce. After 18 exciting years, the time has come to put an end to my football career. Next Sunday, the 23rd at 10:00AM, local time in Japan, I will have a press conference in Tokyo to explain all the details.See you there.

48,9 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Μέλος της εθνικής ομάδας της Ισπανίας που... σάρωσε την τετραετία 2008-12, κατακτώντας Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (με δικό του γκολ στον τελικό κόντρα στη Γερμανία), Παγκόσμιο Κύπελλο και ξανά το EURO.

Μεταξύ άλλων κατέκτησε σε συλλογικό επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι, Γιουρόπα Λιγκ με την Τσέλσι και με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή: SDNA

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Champions League: Αυτή είναι η καλύτερη 20αδα! (Photo)

Κόπα Αμέρικα: Τα κατάφερε επιτέλους η Αργεντινή!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share