Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τέλος ο Πεδουλάκης από το Περιστέρι: Αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό!

Για τρίτη φορά στην προπονητική του καριέρα!

24 Ιουνίου 2019 12:56
Τέλος ο Πεδουλάκης από το Περιστέρι: Αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό!

Την επίσημη λύση της συνεργασίας του με τον Αργύρη Πεδουλάκη ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά το Περιστέρι, το οποίο τον ευχαρίστησε για την συνεργασία τους!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει ότι σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη, προχώρησε με τον Έλληνα κόουτς σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η οικογένεια του Περιστερίου, ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της τον Αργύρη για όσα πολύτιμα προσέφερε για μία ακόμη φορά στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Αργύρης ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου.

Η ΚΑΕ Περιστέρι Bίκος Cola εξετάζει ήδη τις εναλλακτικές της λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αυτή την φορά όχι ως αντίπαλος και τιμώμενο πρόσωπο, όπως είχε γίνει πρόσφατα στον αγώνα Παναθηναϊκού – Περιστερίου, αλλά για να αναλάβει το τιμόνι του Παναθηναϊκού.

Η αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο άνοιξε τον δρόμο για μια συμφωνία που φαινόταν προδιαγεγραμμένη, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει κατ’ επανάληψη εκφραστεί με άκρως κολακευτικά σχόλια για την αξία του πολύπειρου Ελληνα προπονητή.

Οι δυο τους συμφώνησαν σε όλα για διετές συμβόλαιο και εντός των επόμενων ωρών ενδεχομένως να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση. Ο 59χρονος τεχνικός εντυπωσίασε με την εξαιρετική δουλειά που έκανε την φετινή σεζόν με το Περιστέρι, το οποίο κατετάγη 4η στην Basket League και θα αγωνιστεί μετά από πολλά χρόνια σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα σεζόν, και συγκεκριμένα στο BasketBall Champions League.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αγωνίστηκε για μια εξαετία στον Παναθηναϊκό (1986-1992), ενώ ήταν αυτός που ανέλαβε την ομάδα στα δύσκολα, και μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κατακτώντας μάλιστα και το νταμπλ την σεζόν 2012-2013, ενώ έφτασε και στα πλέι οφς της Ευρωλίγκας όπου αποκλείστηκε με 3-2 από την Μπαρτσελόνα. Ακολούθησε η Ρωσία και η Ούνικς Καζάν, για να επιστρέψει στους «πράσινους» τον Απρίλιο του 2016, αντικαθιστώντας τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου αποχώρησε, για να είναι έτοιμος για την τρίτη του θητεία στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Champions League: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε κι επίσημα ο Σουντανί! (Video)

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share