Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Φορτούνης!

Τα βρήκαν με τους ερυθρόλευκους!

24 Ιουνίου 2019 12:12
Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Φορτούνης!

Το σίριαλ του καλοκαιριού για τους "ερυθρόλευκους" έλαβε τέλος και με τη... βούλα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός Κώστας Φορτούνης μετέβη στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ το πρωί της Δευτέρας και υπέγραψε το νέο τετραετές συμβόλαιό του, το οποίο θα του αποφέρει περί τα 1,5 εκατ. ευρώ (μ.ο.) τον χρόνο.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, μέσα από τα social media.

Ο Φορτούνης για προπόνηση...στην Μύκονο!

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Κώστας Φορτούνης ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα ατομικής προπόνησης με έναν Γερμανό αθλητικό επιστήμονα στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά. Επρόκειτο για τον Γιανίκ Ομπενάουερ, με ειδίκευση στο fitness, πρώην γυμναστής της Χοφενχάιμ, ο άνθρωπος που "έφτιαξε" αθλητικά τόσο τον Φιρμίνο όσο και τον Τζούλιαν Ντράξλερ.

Η δουλειά του διεθνούς μεσοεπιθετικού με τον Γερμανό αποδείχθηκε ιδιαίτερα ευεργετική. Ο 27χρονος έκανε 43 συμμετοχές, σημείωσε 17 γκολ και ήταν σταθερά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Μόλις προ ημερών ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας και ο Φορτούνης ταξίδεψε στη Μύκονο.

Όχι όμως για διακοπές και... πάρτι, αλλά για να δουλέψει εκ νέου με τον Ομπενάουερ. Ο Θεσσαλός καταλύει σε βίλα στο νησί των ανέμων, όπου μαζί με άλλους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιαννιώτα και Κώστα Σταφυλίδη, επί μία εβδομάδα θα βάλουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Οι προπονήσεις καθημερινά θα είναι τριπλές. Πρωί, μεσημέρι και απόγευμα.

Πηγή: sport24

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Champions League: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε κι επίσημα ο Σουντανί! (Video)

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share